Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ - ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ - ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ Ι ΒΑΒΕΛ 2 SUMMER EDITION Ι 4 & 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

NATAΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

ΒΑΒΕΛ 2
Summer Edition!



ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ  |  ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ


ΔΕΥΤΕΡΑ 4 & ΤΡΙΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ:
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ


Οι δύο μεγάλες, γιορτινές συναυλίες της Νατάσσας Μποφίλιου στην Αθήνα!
 

Διαθέσιμα και εισιτήρια καθήμενων.
 
Η ΒΑΒΕΛ ​2​ - βασισμένη στην πέμπτη δισκογραφική συνάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο - αφού ανανέωσε τον ήχο και το ύφος της, γοήτευσε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ταξίδεψε σχεδόν παντού στην Ελλάδα και την Κύπρο για έναν ολόκληρο χρόνο, κλείνει τον κύκλο της στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων με δυο εορταστικές τελευταίες βραδιές στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου 2017.


Η ΒΑΒΕΛ 2 είναι μία αστραφτερή παράσταση υψηλής αισθητικής και άρτιας παραγωγής, που ξάφνιασε κοινό και κριτικούς με την εξωστρέφεια και την αστείρευτη ενέργεια της. Σε αυτήν υπάρχουν όλα: οι μεγάλες επιτυχίες της αχώριστης τριάδας του ελληνικού τραγουδιού αλλά και απρόσμενα περάσματα σε αγαπημένες στιγμές από το παρελθόν. Μία εξαιρετική, καλοκουρδισμένη μπάντα με πρωτότυπες, διονυσιακές ενορχηστρώσεις. Οι εικόνες, τα αισθήματα, οι αφορμές που δίνουν υπόσταση στα τραγούδια τους για πάνω από μια δεκαετία.

​Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, άρρηκτα δεμένη με τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της Νατάσσας Μποφίλιου, δε θα μπορούσε παρά να είναι η σκηνή που θα φιλοξενήσει το πανηγυρικό φινάλε του κύκλου της ΒΑΒΕΛ, τ​ης παράστασης που σ​υζητήθηκε όσο λίγες τη χρονιά που πέρασε, ​και μας προσκάλεσε να ενώσουμε τις φωνές μας κόντρα στους δύσκολους καιρούς.​​

Μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της συναυλίας θα δοθεί στη Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής "Τζένη Καρέζη" της Ιατρικής Σχολής του του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Info:

Νατάσσα Μποφίλιου

 Θέμης Καραμουρατίδης
Γεράσιμος Ευαγγελάτος

ΒΑΒΕΛ 2 
SUMMER EDITION


ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΔΕΥΤΕΡΑ 4 & ΤΡΙΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ: 19:00    ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
13€ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΟΡΘΙΩΝ,
15€ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΚΑΘΗΜΕΝΩΝ

15€ ΤΑΜΕΙΟ-ΟΡΘΙΟΙ
17€ ΤΑΜΕΙΟ - ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ


Άνεργοι, φοιτητές, πολύτεκνοι, παιδιά 6 έως 12 ετών: 13€
ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΟΥΣ: ΔΩΡΕΑΝ
Τα παιδιά έως 6 ετών δεν πληρώνουν.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: 

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: 

Μουσικοί:
Θέμης Καραμουρατίδης (πιάνο, ενορχηστρώσεις)
Άρης Ζέρβας (τσέλο, βοηθός ενορχηστρωτή)
Γιάννης Δημητριάδης (πλήκτρα)
Γιώργος Μπουλντής  (μπάσο ηλεκτρικό και κοντραμπάσο)
Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα)
Βαγγέλης Κατσαρέλης (τρομπέτα)
Γιώργος Κάστανος (κλαρινέτο-σαξόφωνο)
Nίκος Μέρμηγκας (λαούτο, λάφτα, μπουζούκι, μαντολίνο)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ :  Γεράσιμος Ευαγγελάτος
ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ : Θέμης Καραμουρατίδης
ΒΟΗΘΟΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ : Άρης Ζέρβας
ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ : Γιάννης Παξεβάνης & Βασίλης Μιχαηλίδης
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΩΤΙΣΜΩΝ : Αλέξανδρος Προδρόμου
HΧΟΛΗΨΙΑ: Γιάννης Παξεβάνης – Αντώνης Ζαχόπουλος

ARTWORK: Ελένη Σακαλή
ARTWORK ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Δημήτρης Σκουλός, Γιάννης Μαργετουσάκης


ΠΑΡΑΓΩΓΗ: PROSPERO, 
www.prospero.com.gr




Links:

Official site / Facebook / Twitter / Instagram / Youtube
#Babel2


Μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της συναυλίας θα δοθεί στη Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής "Τζένη Καρέζη" της Ιατρικής Σχολής του του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» , σε σκηνοθεσία  Πέτρου Ζούλια , στο  «Θέατρον » του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για τη σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια όσο και για τις ερμηνείες του θιάσου. Άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών: ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μανώλης Μαυροματάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Παναγιώτα Βλαντή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Χάρης Ρώμας και η Ελισάβετ Μουτάφη . 

ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στο θέατρο Μικρό Broadway Αίθουσα Μάνος Κατράκης

ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ  ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 61Α-Σ ΤΗΛ 2108654787 - 2110159859 - 21101230239 ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ