The C&D$ #live στον Πολυχώρο «διέλευσις»


Λέσβου 15 και Πόρου, 11256, Κυψέλη Τηλ.: 2108613739
dieleusis@gmail.com
www.dieleusis.gr
fb: Πολυχώρος «διέλευσις» κοινότητα


The C&D$ #live

Παρασκευή 31 Μαρτίου και ώρα 21:00

Ο «πολυμορφικός» Δημήτρης Χρυσανθακόπουλος (πιάνο) ενώνει δυνάμεις με την «έντεχνη» Χρύσα Κλεισιάρη (τραγούδι) και τον «ροκ» Σάκη Τσίπα (τραγούδι- κιθάρα) την Παρασκευή 31 Μαρτίου στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις.

Μαζί πειραματίζονται, αυτοσχεδιάζουν, γκρουβάρουν και παντρεύοντας τις διαφορετικές μουσικές τους καταβολές, δημιουργούν τους C&D$ (από τα αρχικά των μικρών τους ονομάτων), ένα ακουστικό τρίο με δροσερή, «feelgood» διάθεση και ρεπερτόριο που κυμαίνεται από το αγγλόφωνο  - ελαφρύ - τραγούδι,  μέχρι την σύγχρονη εγχώρια σκηνή.

Αν πιστεύετε ότι η ποιότητα δεν ταυτίζεται με τη μελαγχολία,  το βαρύγδουπο και το  στομφώδες, αλλά μπορεί εξίσου καλά να είναι καταφατική, άμεση και ανάλαφρη, σας περιμένουμε!

Χρύσα Κλεισιάρη - Σάκης Τσίπας - Δημήτρης Χρυσανθακόπουλος

Παρασκευή 31 Μαρτίου
Ώρα έναρξης 21:00
Γενική είσοδος: 5€

Κρατήσεις θέσεων:
Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο dieleusis@gmail.com, δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή στο τηλέφωνο 210 8613739.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Πολυχώρου Πολιτισμού Διέλευσις:
Αντώνης Κοκολάκης, email: kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".