Ο Φίλιππος Πλιάτσικας για 2 ακόμα, τελευταίες εμφανίσεις στη Σφίγγα - Σάββατο 1 και 8 Απριλίου


Ο Φίλιππος Πλιάτσικας για 2 ακόμα,
τελευταίες εμφανίσεις στη Σφίγγα

Σάββατο 1 και 8 Απριλίου


Μόνο για το Σάββατο 1η Απριλίου special guest
η Δήμητρα Καραμπεροπούλου




Με έναν καινούργιο δίσκο που θα κυκλοφορήσει σε πολύ λίγες μέρες και μία πορεία που μετρά πάνω από 2 δεκαετίες στις αποσκευές του, ο Φίλιππος Πλιάτσικας κάνει στάση για 2 ακόμα τελευταία Σάββατα στη μουσική σκηνή Σφίγγα. 

Με τραγούδια αγαπημένα από το παρελθόν και το παρόν έρχεται να “βάλει φωτιά” και να μας απογειώσει με τρόπο που μόνο ο ίδιος και η ομάδα του ξέρει. 

Η Δήμητρα Καραμπεροπούλου, το ακορντεόν και η μοναδική παρουσία γένους θηλυκού των Πυξ Λαξ θα εμφανιστεί για μία και μόνο εμφάνιση το Σάββατο 1 Απριλίου παρέα με τον Φίλιππο Πλιάτσικα στη σκηνή της Σφίγγας!
Η Δήμητρα με το “μαγικό” της ακορντεόν θα μας ταξιδέψει στον ήχο των αγαπημένων μας τραγουδιών όπως αυτά είχαν πρωτοπαιχτεί!


Σάββατο 1 & 8 Απριλίου



Νίκος Σάλτας - Πιάνο
Χάρης Μιχαηλίδης - Ηλεκτρική κιθάρα
Γιώργος Λιβαδάς - Τύμπανα
Νίκος Παππάς - Ήχος


Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
sfigamusic@gmail.com
Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισόδου στο μπαρ: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Τιμή εισόδου στο μπαρ για φοιτητές και ανέργους: 8 ευρώ με μπύρα ή κρασί



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βασίλειος Α. Κυβέλλος: : "Το όνειρο είναι το διαβατήριο για το πέρασμα του πρωταγωνιστή στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος του".

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

δρ Πάρβη Πάλμου: "Η κοινωνία δεν επιβάλλει μόνο συμπεριφορές, επιχειρεί πολλές φορές να επιβάλει και την ίδια την ύπαρξη".

Γιώργος Βαγγελάκης: "Για μένα η μοναξιά προσφέρει απλόχερα δύο μεγάλα δώρα, την απόσταση και τον χρόνο".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: "Σήμερα και κάθε μέρα" της Δήμητρας Φώτου