ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΤΟ ΕΚΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ


Στο θέατρο Εκστάν στα Πατήσια, στην παράσταση «Οι καρέκλες» του Ιονέσκο, συναντήθηκαν ο διεθνούς φήμης ηθοποιός Γιώργος Χωραφάς με την κυρία Άντζελα Γκερέκου και την Άννα Φόνσου και πολλούς άλλους επωνύμους.  


Εδώ με την Ελένη Παπαχριστοπούλου και το Γιάννη Σταματίου, τους πρωταγωνιστές τού έργου, το οποίο σκηνοθέτησε ο - με πανευρωπαϊκή καρριέρα – γάλλος Ζαν-Πωλ Ντενιζόν, βασικός συνεργάτης του Πήτερ Μπρουκ.  Αυτή η πολυσυζητημένη παράσταση που αγαπήθηκε και διαδόθηκε από το κοινό για την καλλιτεχνική της ποιότητα αλλά και για το θέμα της, το Σάββατο 11 Μαρτίου και την Κυριακή 12, δόθηκε για να συμβάλλει με τα έσοδά της στο ίδρυμα «Το σπίτι του Ηθοποιού» πρόεδρος του οποίου, είναι ηΆννα Φόνσου.

Tέσσερεις παραστάσεις απομένουν για τις «Καρέκλες» μέχρι της 8 Απριλίου καθώς παίζονται Κάθε Σάββατο στις 21.00 και Κυριακή στις 19.00 στο Εκστάν (Πατησίων και Καυταντζόγλου 5) Τηλέφωνο επικοινωνίας, 213 0210 339. 


Γνωρίσετε περισσότερα για το έργο και τους συντελεστές του στο site τού Εκστάν:www.ekstaninfo.wixsite.com/ekstan  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ιωάννης Βούρος: " Η εργατική τάξη πάει στον Παράδεισο μέσα από ιστορίες βιωματικές που αφορούν τον καθένας μας"

«ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ» Η λαϊκή οπερέτα- Ωδείο Ηρώδου Αττικού 9/9/19

Βίκυ Καραϊσκου :" Εκτιμούμε περισσότερο ό,τι έχουμε και ό,τι είμαστε όταν δοκιμαστούμε ή χάσουμε, ό,τι και αν σημαίνει το ‘χάνω’ για τον καθένα μας"

MOUNT