Έως τις 24 Μαρτίου οι αιτήσεις για τους μεμονωμένους καλλιτέχνες που θέλουν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό Scratch Night 2017


Scratch Night
από το Bob Theatre Festival 2017

Έως τις 24 Μαρτίου
οι αιτήσεις συμμετοχής
για μεμονωμένους ηθοποιούς/σκηνοθέτεςΕδώ και 8 χρόνια, ο διαγωνισμός Scratch Night είναι το αναπόσπατο κομμάτι του Bob Theatre Festival, ενός φεστιβάλ που έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός στο χώρο του νεανικού θεάτρου.

Φέτος, για πρώτη φορά, δυνατότητα συμμετοχής στο Scratch Night θα έχουν και νέοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες που δεν ανήκουν σε κάποια ομάδα.

Η διαδικασία είναι απλή: οι ενδιαφερόμενοι μπαίνουν στο site του Bob Theatre Festival http://www.bobfestival.gr , συμπληρώνουν τη σχετική αίτηση και στη συνέχεια παρακολουθούν ειδικό workshop στόχος του οποίου είναι να δημιουργηθούν ομάδες που θα κάνουν αίτηση στο φετινό διαγωνισμό. Στη συνέχεια, η κάθε ομάδα στέλνει την πρόταση και αίτησή της  έως τις 9 Απριλίου.

Οι ομάδες που θα επιλεγούν θα παρουσιάσουν 15 λεπτά από την ιδέα τους μπροστά στο κοινό του Bob Theatre Festival, το οποίο - μαζί με την επιτροπή του Bob- θα αναδείξουν το καλύτερο scratch. Οι νικητές θα κερδίσουν χρηματικό έπαθλο 1.000€ καθώς και ένα σεμινάριο παραγωγής και δραματουργίας ώστε να εξελίξουν την ιδέα τους σε ολοκληρωμένη παράσταση και να την ανεβάσουν σε Αθηναϊκό Θέατρο την ερχόμενη σεζόν.

Έχεις ιδέα για παράσταση αλλά δεν έχεις ομάδα;
Δεν πειράζει: μπες στο bobfestival.gr και κάνε αίτηση τώρα!
Μπορείς να παίξεις κι εσύ στο Bob Theatre Festival, κερδίζοντας 1.000 € και κάνοντας την ιδέα σου παράσταση!

Τρέιλερ Scratch Night 2017: https://www.youtube.com/watch?v=wSAL0mYjCGE&t=1s
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ SCRATCH NIGHT – BOB THEATRE FESTIVAL 2017
Το 10ο Bob Theatre Festival θα διεξαχθεί από 22 έως 28 Μαΐου 2017 στην Πειραιώς 260.

Μπείτε στο site του Bob Theatre Festival http://www.bobfestival.gr και συμπληρώστε τη σχετική αίτηση. Στην περίπτωση των μεμονωμένων καλλιτεχνών, προβλέπεται ειδικό workshop με στόχο να δημιουργηθούν ομάδες που θα κάνουν αίτηση στο φετινό διαγωνισμό.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το διαγωνισμό: 9/4/2017
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το workshop
μεμονωμένων ηθοποιών/σκηνοθετών: 24/3/2017

Περισσότερες Πληροφορίες: www.bobfestival.gr & facebook.com/BobTheatreFestival

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ιωάννης Βούρος: " Η εργατική τάξη πάει στον Παράδεισο μέσα από ιστορίες βιωματικές που αφορούν τον καθένας μας"

«ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ» Η λαϊκή οπερέτα- Ωδείο Ηρώδου Αττικού 9/9/19

Βίκυ Καραϊσκου :" Εκτιμούμε περισσότερο ό,τι έχουμε και ό,τι είμαστε όταν δοκιμαστούμε ή χάσουμε, ό,τι και αν σημαίνει το ‘χάνω’ για τον καθένα μας"

Τέχνη και Πολιτισμός στο Art Hotel της Σαντορίνης

«Γιάννης Πάριος- Το ταξίδι του έρωτα»