Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΟΝ “ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ”

           
Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΟΝ “ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ”
              Με τα τραγούδια του χθες και του σήμερα...
                  ΣΑΒΒΑΤΟ 18 & 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Δύο  ξεχωριστές μουσικές βραδιές , γεμάτες ηχοχρώματα, που μεταδίδουν συγκίνηση αλλά και ενθουσιασμό, θα χαρίσει στους φίλους του καλού Ελληνικού τραγουδιού, ο Νίκος Ανδρουλάκης, στον “ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ”.


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια, που ο Νίκος έχει ερμηνεύσει, στις μέχρι τώρα δισκογραφικές του δουλειές, με ιδιαίτερη αναφορά στην πρόσφατη, που έχει τίτλο: ΄Στης μνήμης το κλαδί΄.

Επίσης, θα ακουστούν χαρακτηριστικά τραγούδια της Κρήτης, ενώ δεν θα λείψουν αρκετά Ελλήνων δημιουργών, που όχι μόνο δεν έχουν ξεχαστεί, αλλά, παραμένουν σημαντικοί δίαυλοι επικοινωνίας και επίκαιρα ως τις μέρες μας...

Μαζί του οι σπουδαίοι μουσικοί:
Στέλιος Καρύδας : Κιθάρα
Νίκος Καραβιράκης : Κρητικό Λαούτο

 Ώρα έναρξης :22.30

“ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ”
Σεβαστείας 4 & Μαγνησίας
Βύρωνας
Τηλ. 210-7657590

                      Λίγα λόγια για τον Νίκο Ανδρουλάκη
Ο Νίκος Ανδρουλάκης, γιος του λυράρη Μανώλη Ανδρουλάκη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αβδού Ηρακλείου.
Από το 1985 βρίσκεται στην Αθήνα. Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους Έλληνες συνθέτες και στιχουργούς και έχει λάβει μέρος σε πολλές, συναυλίες τους, τόσο στην Ελλάδα (Ηρώδειο, Θέατρο Λυκαβηττού, Μ.Μ.Α., Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης, Αρχαίο Ωδείο Πάτρας, Θέατρο Φιλίππων κ.ά.), όσο και στο εξωτερικό.
Η δισκογραφική του πορεία, ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του '90 και στο διάστημα αυτό έχει κυκλοφορήσει έξι προσωπικούς δίσκους: Ένα Φεγγάρι Δρόμος (1995), Μυθικά Καράβια (1997), Τα Τιμαλφή (2001), Ένα Κομμάτι Ουρανό (2003), Λαλήματα Ονείρου (2007), Στης Μνήμης το Κλαδί (2011) και έχει συμμετάσχει σε αρκετούς.
Τραγούδια του, όπως: «Του Παραδείσου λεμονιά», «Να με κρατάς να μ΄ έχεις», «Γελά ο χρόνος», «Το ερωτικό αλφάβητο» κ.ά. έχουν ξεχωρίσει, ενώ ο ίδιος, έχει πραγματοποιήσει πολλές συναυλίες και εμφανίσεις ανά την Ελλάδα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΙΑΝΝΗΣ & ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ

Σχολή Αφηγηματικής Τέχνης μέσω διαδικτύου και με φυσική παρουσία στην Αθήνα

Η Κατερίνα Ζωγραφάκη μιλάει στο Open Mind

Κραουνάκης+Σπείρα στο θερινό σινεμά "Αττικόν" στο Γαλάτσι- 5/8/20

LED ZEPPELIN SYMPHONIC