Selini: Το «Υπερεγώ» προσγειώνεται στη μουσική σκηνή

 Selini: Το «Υπερεγώ» προσγειώνεται στη μουσική σκηνή



 


 

Η Selini παρουσιάζει το πρώτο της EP με τίτλο «Υπερεγώ» από τη Minos EMIA Universal Music Company και αποτελεί μια κυκλοφορία που λειτουργεί σαν μια μικρή μουσική αφήγηση τεσσάρων στιγμών.

 

Κάθε τραγούδι αποτυπώνει μια διαφορετική πλευρά της ταλαντούχας Selini και το εν λόγω EP περιλαμβάνει τέσσερα κομμάτια: τα ήδη αγαπημένα “Flert” και “Erwtas”, αλλά και δύο νέα τραγούδια, τους “Deiktes” και το “Nanourisma”.

 

Οι “Deiktes” μιλούν για εκείνες τις στιγμές που προσπαθούμε να καταλάβουμε προς τα πού πηγαίνει μια σχέση, όταν όλα αλλάζουν διαρκώς. Το “Nanourisma” κλείνει το EP με απαλότητα, όπως και μια μικρή προσωπική εξομολόγηση. Τη μουσική υπογράφει ο Papazó και τους στίχους η ίδια η Selini. Με το «Υπερεγώ» η Selini κάνει το πρώτο της δισκογραφικό βήμα, παρουσιάζοντας τις βάσεις για το μουσικό της σύμπαν. Παράλληλα, κυκλοφορεί και το άκρως καλλιτεχνικό official music video του τραγουδιού “Deiktes” σε σκηνοθεσία Thanos Tryfonidis Phaedra Pispitsou.

 

Δείτε το video cliphttps://www.youtube.com/watch?v=WnjB2bDF6BQ

 

Για τη Selini η μουσική ήταν από πάντα τρόπος επιβίωσης και επικοινωνίας. Ξεκίνησε ως μια ανάγκη να εκφραστεί και εξελίχθηκε σε κεντρικό άξονα της ταυτότητάς της. Όπως λέει η ίδια, «δεν ξέρω αν επέλεξα εγώ τη μουσική ή αν με επέλεξε εκείνη». Η Selini αποτελεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες νέες παρουσίες της ελληνικής μουσικής σκηνής και το EP που παρουσιάζει είναι μια ισχυρή απόδειξη της καλλιτεχνικής της δεινότητας.

 

 

Βρείτε το «Υπερεγώ» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και streaming υπηρεσίες: https://SeliniPapazo.lnk.to/YPEREGW

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Χατζηαποστόλου: "Μια ολόκληρη εποχή που εμπεριέχει όλες τις εποχές, ξεδιπλώνεται μέσα στη σκέψη του Μάνου Ελευθερίου, με τον ποιητή να παραμένει πάντα πιστός σε ό,τι θεωρεί ιερό".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»: Μια λαϊκή τελετουργία μνήμης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Είδαμε και προτείνουμε: «Εσύ κι εγώ και ο Φεϊντώ» της θεατρικής ομάδας Αντικλείδι στο Μικρό Κεραμεικό

Ανθή Γουρουντή: "Η εποχή των αντιφάσεων, ο τόπος και χρόνος που ζούμε, κάνει το συγκεκριμένο έργο εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική ανάταση και την τάση του για εξέλιξη ακόμα και μέσα από τον θάνατο".