Μουσικό ντουέτο ΣΩΤΗΡΗΣ & ΒΑΣΙΛΙΚΗ, καινούριο τραγούδι

 Τι συμβαίνει όταν η μοναξιά ενός αστικού διαμερίσματος μετατρέπεται σε μελωδία; Το μουσικό ντουέτο ΣΩΤΗΡΗΣ & ΒΑΣΙΛΙΚΗ, παρουσιάζουν τον «Έκτο Ουρανό», μια μπαλάντα που μοιάζει με ψίθυρο μέσα στη βοή της πόλης.

Με έναν ήλιο φτιαγμένο «από καπνό» και το τηλέφωνο να στέκει ως μοναδικός μάρτυρας μιας επικοινωνίας που παλεύει να συμβεί, το μουσικό σχήμα ΣΩΤΗΡΗΣ & ΒΑΣΙΛΙΚΗ χαρτογραφεί τις διαδρομές του μυαλού. Η μουσική και οι στίχοι του Σωτήρη Παπαστάμου δεν ωραιοποιούν την κατάσταση· αντίθετα, βουτούν βαθιά στις «ρωγμές» και στα «χούγια» που κουβαλάμε από κληρονομιά.
«Με κοιτάζεις μες τη νύχτα, νυσταγμένη καληνύχτα που της κλέψαν τη χαρά...»
Το ντουέτο ξεχωρίζει για την ερμηνευτική του λιτότητα. Ο «Έκτος Ουρανός» είναι το τραγούδι για τις νύχτες που ο αναστεναγμός είναι η μόνη ειλικρινής απάντηση, αλλά και για τις στιγμές που η απόφαση να «ανοίξουμε την καρδιά μας» γίνεται η απόλυτη πράξη επανάστασης.
Μια κυκλοφορία που απευθύνεται σε όσους αναζητούν την αλήθεια πίσω από τις λέξεις και την ομορφιά μέσα στη μελαγχολία.




 ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χαριτίνη Ξύδη: "Ο χρόνος είναι η αιώνια πάλη των αντιθέτων και ταυτοχρόνως η ισορροπία τους".

Νίκος Παπαδόπουλος: "Στις συνθέσεις μου αξιοποιώ τους λαϊκούς δρόμους και τους παραδοσιακούς ρυθμούς, εντάσσοντάς τους ενίοτε σε μια σύγχρονη παρουσίαση".

Βασιλική Χρυσοστομίδου: "Η αυξανόμενη φτωχοποίηση των ανθρώπων σε συνδυασμό με την έκπτωση αρχών και αξιών, τους εξοικειώνει με τη φρίκη και τον θάνατο".

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ || Ο Στέφανος Κυριακίδης επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ύστερα από 52 χρόνια

Μαίρη Κλαμπούρα: "Πάντα είχα μια έντονη ροπή προς το σκοτάδι, όχι σαν άνθρωπος αλλά σαν καλλιτέχνης".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική