💥 Ο Αντώνης Ρέμος τραγουδά Μίμη Πλέσσα στο Christmas Theater


Ο Αντώνης Ρέμος τραγουδά Μίμη Πλέσσα 

Christmas Theater
25 & 26 Φεβρουαρίου 2025   

Ορχήστρα Μίμης Πλέσσας New York Musical Ensemble 

Διευθύνει ο Μίλτος Λογιάδης


Μαζί του
Μελίνα Ασλανίδου
Βιολέτα Ίκαρη
Πέννυ Μπαλτατζή
Νεφέλη Φασούλη 
 

Συμμετέχει ο Θανάσης Αλευράς  


Ο Αντώνης Ρέμος έρχεται στο Christmas Theater για να τραγουδήσει τον Μίμη Πλέσσα.  

Τον αγαπημένο του συνθέτη που είχε την τιμή να μοιραστεί πολλές φορές τη σκηνή μαζί του. 

Έξτρα συναυλία στις 26 Φεβρουαρίου
Φεβρουάριος 2025
25 & 26
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Ο Αντώνης Ρέμος θα θυμάται σε όλη του τη ζωή τις γεμάτες  συναίσθημα στιγμές που έζησαν μαζί. Την ευγένεια του, το ζεστό του χαμόγελο και κυρίως το πάθος του Μίμη Πλέσσα για τη μουσική.  

Σε αυτήν τη συναυλία η ορχήστρα Μίμης Πλέσσας συνυπάρχει με τον τύπο της ορχήστρας των μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ για να αποδοθεί με τον καλύτερο τρόπο το πολύχρωμο μουσικό σύμπαν του εμβληματικού μας συνθέτη.  

Τις ορχήστρες  διευθύνει ο Μίλτος Λογιάδης. Ο κορυφαίος Έλληνας  αρχιμουσικός, από τους πιο δραστήριους της γενιάς του. Τα διαχρονικά τραγούδια του Μίμη Πλέσσα εκτός από τον Αντώνη Ρέμο θα ερμηνεύσουν οι: Μελίνα Ασλανίδου, Βιολέτα Ίκαρη, Πέννυ Μπαλτατζή, Νεφέλη Φασούλη  και ο Θανάσης Αλευράς 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".