📕 ΠΛΑΘΟΛΟΓΙΟ ΛΕΞΕΩΝ με 500τόσες ανύπαρκτες λέξεις

 

ΠΛΑΘΟΛΟΓΙΟ ΛΕΞΕΩΝ
με 500τόσες ανύπαρκτες λέξεις
(οι 224 ολόφρεσκες)


Επιτέλους, ένα λεξικό με όλες τις λέξεις που δεν υπάρχουν!

Ύστερα από σοβαρή και ενδελεχή έρευνα μερικών ωρών ανακαλύφθηκε τεράστιος αριθμός από φαινόμενα, αντικείμενα και αφηρημένες έννοιες, με τα οποία ερχόμαστε σχεδόν καθημερινά σε επαφή και όμως δεν έχουμε τις λέξεις να τα ονοματίσουμε. Αυτό το αλλόκοτο λεξικό είναι μια προσπάθεια ονοματοθεσίας για όλες αυτές τις πιστοποιημένα υπαρκτές έννοιες που μας περιτριγυρίζουν αλλά είναι ακόμη αβάφτιστες. Διαβάζοντάς το, θα βρείτε επιτέλους τη λέξη που ψάχνατε τόσο καιρό, χωρίς να το ξέρετε, για να περιγράψετε αυτό που αισθανόσασταν, αυτό που σας έγινε ή αυτό που είδατε και δεν είχατε λόγια να το πείτε.

Ένα αγαπημένο βιβλίο επιστρέφει στα βιβλιοπωλεία, 
ανανεωμένο και εμπλουτισμένο!

Κείμενα: Λύο Καλοβυρνάς 
Εξώφυλλο και αρχιγράμματα: Αλέξια Οθωναίου
152 Σελ. 
Τιμή: 14,95€ 
ISBN: 978-618-5623-71-5

 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

Βασίλειος Α. Κυβέλλος: : "Το όνειρο είναι το διαβατήριο για το πέρασμα του πρωταγωνιστή στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος του".

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Ζητείται Φωνή» της Άννας Σιμιτσοπούλου

«Το φτερωτό άλογο» του Ν. Καζαντζάκη στην παιδική σκηνή του θεάτρου Βεάκη | Θεατρ. Απόδοση: Άνδρη Θεοδότου - Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαΐτης

Διαβάσαμε και προτείνουμε: «Γράμμα του πελάγους» του Άγγελου Λαμέρα από την Άνεμος εκδοτική