ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ "TO CAROUSEL" ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ 13 & 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

 


 ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ 
 
«ΤΟ CAROUSEL»
 
Στο Θέατρο ΠΑΛΛΑΣ
 
                      Σάββατο 13  και Κυριακή 14  ΑΠΡΙΛΙΟΥ
 
 
 
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα υποδέχεται την άνοιξη με μια μαγική παρέα 
 
Μάγοι, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, ακροβάτες, καλλιτέχνες του δρόμου: σε μια βραδιά που θα θυμίζει ξεφάντωμα μίας άλλης εποχής, η Ευανθία Ρεμπούτσικα οδηγεί στο θέατρο Παλλάς μία στρατιά από κάθε λογής καλλιτέχνες των παραστατικών τεχνών. Το Carousel της Ευανθίας είναι ένα γαϊτανάκι από ερμηνευτές που θα ανέβουν στη σκηνή του Παλλάς για να ενθουσιάσουν και να μαγέψουν το κοινό που θα ταξιδέψει μαζί τους σε άλλους, πιο ρομαντικούς και αθώους καιρούς. Πρωταγωνιστές σε αυτή την παράσταση 11 δεξιοτέχνες μουσικοί, που γεμάτοι πάθος και αγάπη ξεσηκώνουν πάντα το κοινό στις εμφανίσεις της.
 
Συνεχίζοντας μία απίστευτη συναυλιακή χρονιά, μετά από τα εξαιρετικά sold out live στο Ηρώδειο, το Κολέγιο Αθηνών και τo Μέγαρο Θεσσαλονίκης, η Ευανθία Ρεμπούτσικα υποδέχεται την άνοιξη με διονυσιακή χαρά, στήνοντας για το κοινό της μία παρέλαση ακροβατών, ταχυδακτυλουργών, ζογκλέρ και μάγων στο Θέατρο Παλλάς στις 13 και 14 Απριλίου. 
 

 
Συμμετέχουν οι μουσικοί: 

Ανδρέας Συμβουλόπουλος: Πιάνο 
Πάνος Δημητρακόπουλος: Κανονάκι 
Θάνος Σταυρίδης: Ακορντεόν 
Πέτρος Βαρθακούρης : Κοντραμπάσο
Χρήστος Καλκάνης: Κλαρινέτο
Δημήτρης Σταρίδας: Τρομπόνι 
Γιάννης Οικονομίδης: Τρομπέτα 
Drum Voice : 
Πέτρος Κούρτης: Κρουστά 
Μάκης Κρέτσης: Κρουστά
Γιώργος Φασόλης :Κρουστά
Αποστόλης Σαμαράς: Κρουστά

Νικος Βεκύρης - Ηχοληψία 
Γιώργος  Χαραλάμπους - Φωτισμοί

 
Φωτογραφία αφίσας : Christina Karagianni 
Artwork: Σταύρος Χαμπάκης
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Ευανθία Ρεμπούτσικα  «το Carousel»
Θέατρο Παλλάς
Σάββατο 13 Απριλίου – Ώρα έναρξης: 21:00
Κυριακή 14 Απριλίου – Ώρα έναρξης: 20:00


Τιμές εισιτηρίων:

Διακεκριμένη Ζώνη:  65€
Α Ζώνη: 55€
Β Ζώνη: 45€
Γ Ζώνη: 36€
Δ Ζώνη: 28€
Ε Ζώνη: 20€


 
Link προπώλησης: https://www.more.com/music/euanthia-rempoutsika-to-carousel/
 

 
Εισιτήρια προπώλουνται:


Παραγωγή: Pure Art IKE & Αrtinfo 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Είδαμε και προτείνουμε: Επικίνδυνος Οίκτος του Stefan Zweig στο Θέατρο Χώρος

Γκόγκας Ευάγγελος: "Η αμφισβήτηση σε βγάζει από το κουτί της ήδη δομημένης πραγματικότητας και σε βοηθάει να δεις τον κόσμο με τα δικά σου μάτια".

Είδαμε και προτείνουμε: Σκίτσο 6 | ΑΜΦΙ (Άπειρες Μικρές Φαεινές Ιδέες) στη πειραματική σκηνή του Εθνικού στο θέατρο Δίπυλον

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική

Λεονάρδος Μπατής: Η ζωή είναι ένα μυστήριο. Ένα κωμικοτραγικό μυστήριο. Κλάψτε, γελάστε και μοιραστείτε το όσο μπορείτε με αξιοπρέπεια.