ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ : Έρρικα Πατρικίου - "Ζωές θανατηφόρες". Μουσική/στίχοι: Ευσταθία

 

ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Έρρικα Πατρικίου

"Ζωές θανατηφόρες"

"

Μουσική/στίχοι: Ευσταθία 
Οfficial video
Η συνεργασία της Έρρικας Πατρικίου με την Ευσταθία, συνεχίζεται με ακόμα ένα τραγούδι, το "Ζωές θανατηφόρες". 

Είναι μέρος μιας ευρύτερης συνεργασίας των δυο τους, που θα ολοκληρωθεί με ένα άλμπουμ με διασκευές τραγουδιών της Ευσταθίας, "πειραγμένες" από τον πολυμήχανο ενορχηστρωτή και παραγωγό Μανώλη Λιανή, που θα κυκλοφορήσει σύντομα με τίτλο «Τα μετεξεταστέα της Ευσταθίας», από τις εκδόσεις Μετρονόμος. 

Η Έρρικα Πατρικίου έχει συνεργαστεί με σπουδαίους Έλληνες συνθέτες: Γιώργο Χατζηνάσιο, Νότη Μαυρουδή, Αντώνη Μιτζέλο και έχει τραγουδήσει με εκλεκτούς ερμηνευτές, όπως ο Βασίλης Λέκκας με τον οποίο έκανε ντουέτο στο τραγούδι «Ο δικός μας κόσμος», την Αναστασία Μουτσάτσου, τη Λένα Αλκαίου, τον Μπάμπη Τσέρτο, τον  Δημήτρη Μπάση, και τη Γλυκερία.


Ενορχήστρωση, ηχογράφηση, παραγωγή, μίξη: Μανόλης Λιανής Επιμέλεια μίξης: Αιμιλία Τσιμιδάκη
Κιθάρες, τύμπανα, κρουστά, πλήκτρα, προγραμματισμός, φωνητικά: Μανόλης Λιανής
Φωνητικά: Ευσταθία, Έρρικα Πατρικίου
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Ευσταθία


Βρείτε το ‘‘Ζωές θανατηφόρες’’ στα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:
Spotify: https://spoti.fi/33038UC​ 
iTunes: https://apple.co/3jOEbBN ​
Google Play: https://bit.ly/2P4asX6​ 
Deezer: https://bit.ly/3f2c1PT

 
Ακολουθήστε την Έρρικα Πατρικίου
Facebook
Instagram
YouTube
Spotify

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χαριτίνη Ξύδη: "Ο χρόνος είναι η αιώνια πάλη των αντιθέτων και ταυτοχρόνως η ισορροπία τους".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική

Νίκος Παπαδόπουλος: "Στις συνθέσεις μου αξιοποιώ τους λαϊκούς δρόμους και τους παραδοσιακούς ρυθμούς, εντάσσοντάς τους ενίοτε σε μια σύγχρονη παρουσίαση".

Βασιλική Χρυσοστομίδου: "Η αυξανόμενη φτωχοποίηση των ανθρώπων σε συνδυασμό με την έκπτωση αρχών και αξιών, τους εξοικειώνει με τη φρίκη και τον θάνατο".

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ || Ο Στέφανος Κυριακίδης επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ύστερα από 52 χρόνια

Μαίρη Κλαμπούρα: "Πάντα είχα μια έντονη ροπή προς το σκοτάδι, όχι σαν άνθρωπος αλλά σαν καλλιτέχνης".