ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ / online μετάδοση συναυλίας / 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

 

Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

 

Στις 19:00 ώρα Ελλάδας και 30 ώρες on demand

 

 

Εισιτήρια και πληροφορίες εδώ: https://www.viva.gr/tickets/music/streaming/dimitris-mitropanos-ta-tragoudia-tis-zois-mou/

 

 

Φέτος τον Απρίλη συμπληρώνονται εννέα χρόνια από την απώλεια του μεγάλου καλλιτέχνη, του σπουδαίου ανθρώπου, του αναντικατάστατου οικογενειάρχη και φίλου Δημήτρη Μητροπάνου.

Θελήσαμε να τιμήσουμε την μνήμη του με μια βραδιά που και για εκείνον ήταν από τις πιο ευτυχισμένες και δικαιωμένες.

Δεδομένων των συνθηκών εγκλεισμού και απολογισμού αποφασίσαμε να ανοίξουμε το αρχείο των ιστορικών συναυλιών μας που μαγνητοσκοπήθηκαν με άρτια τεχνική υποδομή ξεκινώντας από τη μαγική συναυλία που έδωσε ο Δημήτρης Μητροπάνος

με την ορχήστρα του τον Σεπτέμβριο του 2009 στο Ηρώδειο ερμηνεύοντας  τα τραγούδια που εσείς κρατήσατε για πάντα.

Όσοι βρέθηκαν το βράδυ αυτό στη συναυλία έμειναν ασάλευτοι παραδομένοι στη φωνή και τη ψυχή του λατρεμένου τους ακόμα και μετα το ξεκίνημα της βροχής προς το τέλος φωτίζοντας το αμφιθέατρο με πολύχρωμες ομπρέλες.

Για τους νεότερους που καθημερινά τον ανακαλύπτουν πιστεύουμε ότι η προβολή αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία να νοιώσουν το μεγαλείο του και για τους μεγαλύτερους μια από τις πιο δυνατές αναμνήσεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νόνη Ζαννή: "Η βία έχει γίνει τόσο συχνό κομμάτι της καθημερινότητάς µας, που σε πολλές περιπτώσεις έχουμε πάψει να αντιδρούμε απέναντί της".

Είδαμε και προτείνουμε: «Αυτή η νύχτα μένει» του ΚΘΒΕ στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας»

Ανθή Γουρουντή : "Ο πολιτισμός είναι τροφή και ως τροφή αποτελεί μια βαθειά και εξόχως πολιτική πράξη".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: “Οι ασυγχώρητες”