Ms. Lefki 06/03 στο Chaplin Brothers


Παρασκευή 6 Μαρτίου η Ms. Lefki στo Chaplin Brothers!


Η Ms. Lefki σπούδασε στην Πάτρα και ξεκίνησε να παίζει μουσική στην πόλη, τότε που δεν την ήξερε κανείς και το clubbing υπήρχε στην ουσία του.

Ενεργή παρουσία στα decks για πάνω από 20 χρόνια, με αξιόλογες συνεργασίες με τα μεγαλύτερα club της Ελλάδας όπως: Cavo Paradiso (Μύκονος), Plus Soda, Factory, Kingsize, Privilege, (Αθήνα), Paradiso (Ρόδος) και πολλά άλλα μικρότερα club στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα.


Η Μs. Lefki κατά καιρούς φιλοξενείται σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης, όπως... Ζυρίχη (kaufleute), Μόναχο (prinzip), Μόντενα, Βερολίνο, Μπαχρέιν ενώ έχει συνεργαστεί στα decks με τα μεγαλύτερα ονόματα της dance σκηνής όπως: John Digweed, Tiesto, Sven Vath, David Morales, Little Louie Vega, Frankie Knuckles, Eric Morillo. Η λίστα είναι αρκετά μεγάλη για να καταγραφεί σ' ένα συνοπτικό βιογραφικό.



Facebook event: https://www.facebook.com/events/495000978117188/

Περισσότερες πληροφορίες:

Chaplin Brothers
Σαρρή 37 & Ωγύγου 21
Ψυρρή
@chaplinbrotherscafe
T: +30 211 0127340
W:
www.chaplinbrothers.gr/





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημήτρης Καλπογιαννάκης: "Το γεγονός πως ‘’άνοιξα’’ τα εσώψυχά μου και όπως γράφω στον πρόλογο "εκτίθεμαι’’ στα μάτια των αναγνωστών ήταν η πρόκληση και ο προβληματισμός προς τον εαυτό μου".

Ιωάννα Καράνταλη: "Ο τίτλος «Είμαι ό,τι θυμάμαι» υπογραμμίζει την κεντρική σημασία της μνήμης στην ανθρώπινη ταυτότητα, καθώς οι αναμνήσεις σχηματίζουν το πώς αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τον κόσμο".