Επιτυχημένη πρεμιέρα της παράστασης «Όρκος στο παρόν» στο Θέατρο ΑΛΜΑ



Επιτυχημένη πρεμιέρα της παράστασης «Όρκος στο παρόν» στο Θέατρο ΑΛΜΑ| ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης «Όρκος στο παρόν» στο Θέατρο ΑΛΜΑ| ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ στις 14 Φεβρουαρίου 2020, με συγχαρητήρια και παρατεταμένο χειροκρότημα για την Άννα Ψαρρά και τον Αλέξιο Κοτσώρη που ερμήνευσαν εξαιρετικά το κείμενο της Αναστασίας Βούλγαρη. 

Η ταυτότητα της παράστασης 


Κείμενο | ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ
Σκηνοθεσία | ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΤΣΩΡΗΣ
Μουσική |  ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΛΑΣ
Στίχοι τραγουδιών | ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΝΤΑΖΗ
Φωτισμοί|ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ 
Βοηθός σκηνοθέτη | ΜΑΡΙΑ ΚΟΚΟΥ
Φωτογραφίες | ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΙΑΣΚΟΥΡΗΣ
Παραγωγή | ΑΠΟΗΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑΜΑΤΑ

Παίζουν:
ΑΝΝΑ ΨΑΡΡΑ | ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΤΣΩΡΗΣ



Οι συντελεστές της παράστασης υποδέχτηκαν φίλους και συνεργάτες: τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, τον Θοδωρή Βουρνά, την Βίβιαν Παπαγεωργίου, τον Στέφανο Κακαβούλη, τον Τιμόθεο Θάνο, τον Βασίλη Μαζωμένο καθώς και τον ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιώργο Κασιμάτη. 

                               


Στα τραγούδια της παράστασης ακούγεται η Αργυρώ Καπαρού





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

Βασίλειος Α. Κυβέλλος: : "Το όνειρο είναι το διαβατήριο για το πέρασμα του πρωταγωνιστή στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος του".

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Ζητείται Φωνή» της Άννας Σιμιτσοπούλου

Είδαμε και προτείνουμε: «Δύο Σιωπές» της θεατρικής ομάδας Mirror στο θέατρο Brecht 2510

δρ Πάρβη Πάλμου: "Η κοινωνία δεν επιβάλλει μόνο συμπεριφορές, επιχειρεί πολλές φορές να επιβάλει και την ίδια την ύπαρξη".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: "Σήμερα και κάθε μέρα" της Δήμητρας Φώτου