Παρουσίαση παιδικού βιβλίου του Πολ Μακάρτνεϊ, «Η μαγική πυξίδα», σε εικονογράφηση της Κάθριν Ντερστ και μετάφραση της Μάρως Ταυρή, από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.


IANOS ΑΘΗΝΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ | ΠΟΛ ΜΑΚΑΡΤΝΕΪ

Η ΜΑΓΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ | ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ


Link Φωτογραφικού υλικού:


Το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 13:00 ο Παιδικός IANOS και οι εκδόσεις Μεταίχμιο παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, το βιβλίο του Πολ Μακάρτνεϊ, «Η μαγική πυξίδα», σε εικονογράφηση της Κάθριν Ντερστ και μετάφραση της Μάρως Ταυρή. Μια μαγική περιπέτεια από τον θρυλικό Πολ Μακάρτνεϊ, που θα ταξιδέψει τους μικρούς αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο, πριν τους στείλει στα κρεβατάκια τους για ύπνο!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο IANOS Café (Σταδίου 24) και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Για παιδιά από 4 ετών και άνω

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Ένας ατρόμητος παππούς εξερευνητής, τέσσερα εγγόνια πρόθυμα να τον ακολουθήσουν παντού και μια μαγική πυξίδα που επιφυλάσσει ένα σωρό περιπέτειες! Διασχίστε μαζί τους εξωτικές θάλασσες καβάλα στη ράχη ιπτάμενων ψαριών, καλπάστε σε άνυδρες κοιλάδες πλάι σε καουμπόηδες και βουβάλια και τρέξτε να γλιτώσετε από ορμητικές χιονοστιβάδες ψηλά στα ελβετικά βουνά! Μια μαγική περιπέτεια από τον θρυλικό Πολ Μακάρτνεϊ, που θα ταξιδέψει τους μικρούς αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο, πριν τους στείλει στα κρεβατάκια τους για ύπνο!

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα
Ο Πολ Μακάρτνεϊ στη διάρκεια της καριέρας του υπήρξε εξαιρετικά παραγωγικός και άσκησε τεράστια επιρροή. Στη δεκαετία του 1960 άλλαξε τον κόσμο με τους Beatles και στη συνέχεια κανε


σόλο καριέρα και συνεργάστηκε με καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης, χωρίς ποτέ να πάψει να είναι πρωτοποριακός. Έχει κερδίσει 18 βραβεία Grammy και το 1997 χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα της Αγγλίας για τις υπηρεσίες του στη μουσική. Ο Πολ ασχολείται επίσης με φιλανθρωπικά έργα και είναι περήφανος παππούς.

Link βιβλίου:

Link Εκδήλωσης:


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: "Το βιβλίο της ανησυχίας-Ημερολόγιο αποχαιρετισμού" στο Θέατρο Αργώ

Κάτια Ποθητού: "Είναι φανερό πως το στοιχείο της μνήμης επηρεάζεται από φόβους, επιθυμίες και τραυματικές εμπειρίες".

Είδαμε και προτείνουμε: «Σονάτα του Κρόιτζερ» του Λέοντος Τολστόι, στο χώρο τέχνης Ηχόδραση

Είδαμε και προτείνουμε: «Σλάντεκ» – Μια Ανατριχιαστική Κάθοδος στην Άβυσσο του Ολοκληρωτισμού στο ΠΛΥΦΑ

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Είδαμε και προτείνουμε: Αγία Ιωάννα (Ζαν Ντ' Αρκ) στο Θέατρο της Ημέρας