ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ : Αλέξανδρος Τζουγανάκης - "Γελάς"

Νέο τραγούδι

Αλέξανδρος Τζουγανάκης
"Γελάς"
Μουσική/στίχοι: Χρυσόστομος Σταμούλης
 
Το «Γελάς» είναι το ομότιτλο τραγούδι του καινούριου δίσκου του Χρυσόστομου Σταμούλη, που ερμηνεύει με θαυμάσιο τρόπο ο πολλά υποσχόμενος νέος τραγουδιστής και εξαιρετικός μουσικός Αλέξανδρος Τζουγανάκης.
Η φωνή του Αλέξανδρου καθαρή, ευαίσθητη και κυρίως νοσταλγική έρχεται από το μέλλον και γίνεται με τη νεανική της ορμή το τέλειο όχημα που ταξιδεύει ένα τραγούδι με έντονα λυρική διάθεση και κοφτερούς στίχους που κορυφώνονται στο αρχικό και ουσιώδες ερώτημα, «πόσα χρόνια αντέχει η αγάπη».


Αλέξανδρος Τζουγανάκης | Γελάς
Μουσική: Χρυσόστομος Σταμούλης
Στίχοι: Χρυσόστομος Σταμούλης
Από το άλμπουμ «Γελάς»
Την ενορχήστρωση υπογράφουν από κοινού οι Χρυσόστομος Σταμούλης, Δημήτρης Λάππας, Θάνος Σταυρίδης και Κωνσταντίνος Δημηνάκης (επιμέλεια εγχόρδων).

Δείτε το video: https://www.youtube.com/watch?v=mi0KEHPhFG0
Σκηνοθεσία: Αντώνης Morgan Κωνσταντουδάκης

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Σιούτα: "Επέλεξα την ηρεμία γιατί ήθελα να αποτυπώσω τη ζωή όπως πραγματικά κυλούσε τότε, με απλότητα, πίστη και αίσθηση συνέχειας χωρίς την επίγνωση του επερχόμενου τέλους".

«Ο Κος Ζυλ» σε κείμενο & σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου στο Θέατρο Πόρτα, από 27/2

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Παρασκευή Λεβεντάκου: "Η λεκτικοποίηση του βιωμένου έρωτα και της ακόμη πιο βιωμένης απώλειάς του λειτουργεί σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης".