Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λίνα Ροδοπούλου: "Nouvelle passion:Η αισθαντικότητα και ο ρομαντισμός του γαλλικού τραγουδιού θα συναντήσει τις ωραιότερες μελωδίες του Ελληνικού ρεπερτορίου"




Η Λίνα Ροδοπούλου μιλάει στο Open Mind για την μουσική παράσταση που ετοιμάζει στη μουσική σκηνή στη Σφίγγα, την αγάπη της για την μουσική, την συνεργασία της με τον Παναγιώτη Μάργαρη και διάφορα ακόμα...


         Τι σημαίνει για εσάς μουσική;

Μουσική για εμένα σημαίνει πολλά. Κατ’ αρχάς είναι μια μεγάλη αγάπη, η οποία με συντροφεύει διαρκώς αποτελώντας το καταφύγιο μου. Η μουσική έχει την τεράστια δυνατότητα να προκαλεί κάθε είδους συναισθήματα, καθώς και τη συγκίνηση που αναζητάμε προς αποφυγήν μιας επίπεδης καθημερινότητας. Ως ακροατής απολαμβάνω της ευεργετικές ιδιότητες που έχει επάνω μου ακούγοντας ξανά και ξανά, θα έλεγε κανείς σχεδόν εμμονικά μουσικές που αγαπώ. Ως ερμηνεύτρια, όμως, η μουσική αποτελεί για εμένα το πιο δυνατό ίσως μέσο με το οποίο μπορώ να εκφραστώ και να εξωτερικεύσω τα συναισθήματά μου, ίσως και γι’ αυτόν τον λόγο επέλεξα να παίξει τόσο πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μου.

         Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας καλλιτέχνες;

Είναι πολλοί οι αγαπημένοι μου καλλιτέχνες, και από διάφορα μουσικά είδη. Μια και η αγάπη μου στη γαλλική μουσική είναι γνωστή σε αυτούς που με παρακολουθούν, δε μπορώ να μην αναφέρω την Edith Piaf και τον Jaques Brell που άφησαν ανεξίτηλη τη σφραγίδα τους στο μουσικό στερέωμα, αλλά και μία ερμηνεύτρια της εποχής μας, τη Lara Fabian, που είχα τη χαρά να την απολαύσω πρόσφατα από κοντά. Ο τίτλος, όμως, του αγαπημένου καλλιτέχνη δικαιωματικά ανήκει σε όλους αυτούς τους καλλιτέχνες τους οποίους ακολουθώ στις ζωντανές εμφανίσεις τους από τα εφηβικά μου χρόνια, και είναι συνδεδεμένοι με πολλές αναμνήσεις, όπως η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Μανώλης Λιδάκης, ο Νίκος Παπάζογλου, που γρήγορα μας άφησε και πολλοί άλλοι.

             Έχετε επιρροές από κάποιον μουσικό;

Σίγουρα όπως κάθε καλλιτέχνης, έτσι κι εγώ πιθανόν να έχω επηρεαστεί από διάφορους μουσικούς όμως αυτό δε μπορώ να το απαντήσω με σιγουριά για δύο λόγους. Κατ’ αρχάς επειδή με ό,τι και αν καταπιάνομαι μουσικά, προσπαθώ να βρίσκω τον δικό μου προσωπικό ήχο και ερμηνεία, απαλλαγμένη από οτιδήποτε άλλο που προέρχεται από την προσέγγιση ενός άλλου καλλιτέχνη, όχι γιατί το απορρίπτω, αλλά γιατί έχει για εμένα μεγαλύτερη αξία να βρω τον εαυτό μου μέσα από τις ερμηνείες των τραγουδιών. Μπορεί βέβαια να είμαι ένα συνονθύλευμα όλων αυτών των ερμηνευτών που θαυμάζω από την Ella Fitzgerald από το θαυμαστό κόσμο της jazz στη δική μας Νάνα Μούσχουρη και τη λυρική μα συνάμα δυναμική Μαρία Φαραντούρη.


       Ετοιμάζετε μία μουσική συνάντηση στη Σφίγγα. Τι πρόκειται να δούμε;

Στη Σφίγγα, στις 25 Μαίου θα δούμε μια μουσική παράσταση που έχει πάρει το όνομα της από το δίσκο μου «Nouvelle passion». Είναι ένα καινούργιο εγχείρημα φτιαγμένο με πολλή αγάπη. Η αισθαντικότητα και ο ρομαντισμός του γαλλικού τραγουδιού θα συναντήσει τις ωραιότερες μελωδίες του Ελληνικού ρεπερτορίου. Των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, αλλά και συνθετών από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα, όπως ο Αττίκ κ.α. Δε θα λείπουν και άλλα ακούσματα της Μεσογείου, τα οποία εναρμονίζονται πλήρως με το ελληνογαλλικό ρεπερτόριο. Αυτό που επιδιώκω σε κάθε ζωντανή μου εμφάνιση και σίγουρα θα κυριαρχεί και αυτή τη φορά, είναι ένα μουσικό ταξίδι με πολλές εναλλαγές που δε θ’ αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Μαζί μου θα βρίσκονται τρεις υπέροχοι καλλιτέχνες, οι οποίοι έχουν ο καθένας τη δική του αξιόλογη πορεία στο χώρο της τέχνης. Είναι ο Κώστας Παρισιάδης στην κλασσική κιθάρα, ο Δημήτρης Κούστας στο ακορντεόν και ο Λουκάς Γιαννακίτσας στο κοντραμπάσο.


          Με ποιον θα θέλατε να συνεργαστείτε και γιατί;

 Όσον αφορά τις συνεργασίες είμαι πολύ ανοιχτή και πρόθυμη, αρκεί να πληρούνται δύο βασικά κριτήρια. Κατ’ αρχάς, να υπάρχει η απαραίτητη χημεία, αλλά και ταίριασμα μουσικών απόψεων διότι η σύμπραξη δύο καλλιτεχνών απαιτεί βαθιά επικοινωνία, έτσι ώστε να παραχθεί ένα αξιόλογο αποτέλεσμα. Κατά δεύτερον, θα πρέπει κάθε συνεργασία ακόμη και αν αυτή περιλαμβάνει δύο τελείως διαφορετικούς φαινομενικά καλλιτέχνες – πράγμα ιδιαιτέρως γοητευτικό κατά τη γνώμη μου – να γίνεται για τη δημιουργία μίας μουσικής πρότασης που θα έχει κάτι να πει. Χωρίς να θέλω να κάνω την παραμικρή διάκριση και θεωρώντας ότι από κάθε καλλιτέχνη με τον οποίο συνεργαζόμαστε μόνο να κερδίσουμε μπορούμε, πολύ θα ήθελα να βρεθώ δίπλα σε μεγάλους καλλιτέχνες, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Μανώλης Λιδάκης και άλλοι.


           Έχοντας μουσική παιδεία από πολύ μικρή ηλικία, τι είναι αυτό που θα θέλατε να δώσετε ακόμη μέσα από αυτή;

Η μουσική παιδεία αποτελεί απαραίτητο εφόδιο για έναν καλλιτέχνη και αυτό ισχύει διότι όποιος επιθυμεί να παράγει τέχνη και να εκτίθεται δημοσίως μέσω αυτής, αναλαμβάνει έναν πολύ σπουδαίο ρόλο όσο και αν πολλοί δε θέλουν να το παραδεχτούν ειδικά στις μέρες μας, είναι ο ρόλος του μεταλαμπαδευτή της κουλτούρας και του πολιτισμού μας. Μέσω, λοιπόν, της δικής μου μουσικής παιδείας θα ήθελα να αποδώσω τη μαγεία της μουσικής ταιριάζοντας στοιχεία και ηχοχρώματα από διάφορα είδη της, για να φανεί για ακόμα μια φορά ότι η μουσική είναι μια. Επίσης, έχοντας και την ιδιότητα της δασκάλας φωνητικής, αυτό που επιθυμώ είναι να γνωστοποιήσω σε όσους το επιθυμούν τα βαθιά μυστικά της υπέροχης αυτής τέχνης, του τραγουδιού.


   Πως νιώθετε με την επαφή με το κοινό; Τι είναι αυτό που σας συναρπάζει στην επαφή σας με το κοινό;

Κάθε άνθρωπος ο οποίος επιλέγει να εμφανίζεται δημοσίως στη σκηνή και να εξωτερικεύει τα συναισθήματά του τραγουδώντας, θέλει να μοιραστεί τη μεγάλη του αγάπη, δηλαδή τη μουσική καθώς και ένα σημαντικό κομμάτι του εαυτού του με το κοινό. Έτσι κι εγώ, λατρεύω την επαφή με το κοινό, όσο και αν κάποιες φορές είναι μια διαδικασία δύσκολη και αγχωτική, γιατί η σκηνή δε συγχωρεί τίποτα παρά μόνο την αλήθεια. Αυτό είναι το πραγματικό πεδίο αναμέτρησης κάθε καλλιτέχνη και είναι υπέροχο, γιατί ό,τι δώσεις στο κοινό θα σου επιστραφεί πολλαπλάσιο. Δε μπορώ να μην παραδεχτώ πόσο απολαμβάνω την αγάπη που παίρνω από αυτό. Το πιο συναρπαστικό, όμως, κατά τη δική μου γνώμη είναι ότι, κάθε φορά που ανεβαίνω στη σκηνή, νιώθω κατά κάποιο τρόπο υπεύθυνη για όλους αυτούς που βρίσκονται από κάτω γιατί αναλαμβάνω να τους ταξιδέψω και να τους δημιουργήσω έντονα συναισθήματα και όταν τα εκδηλώνουν αισθάνομαι ότι, με το πανίσχυρο όπλο της μουσικής τους οδηγώ στα μέρη της φαντασίας τους.


       Πώς νιώθετε με την συνεργασία σας με τον κ. Μάργαρη και την κυκλοφορία του πρώτου σας προσωπικού δίσκου;

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή η συνεργασία μου με τον Παναγιώτη Μάργαρη για δύο λόγους. Πρώτον γιατί  είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν κάνει καμία απολύτως έκπτωση στην τέχνη αλλά και την αισθητική του. Επομένως πλάι του - όπως και με κάθε σπουδαίο μουσικό που μπορεί να βρεθεί στην πορεία μου- έμαθα πολλά πράγματα, αλλά κυρίως ανακάλυψα ακόμη μια δική μου καλλιτεχνική πτυχή. Δεύτερον, χαίρομαι διπλά, γιατί η συνεργασία αυτή είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία του πρώτου προσωπικού μου δίσκου «Nouvelle passion» με δέκα υπέροχες διασκευές αγαπημένων γαλλικών τραγουδιών υπό τη δική του μουσική επιμέλεια και τον αισθαντικό ήχο της κιθάρας του. Το γαλλικό ρεπερτόριο είναι μια μεγάλη μου αγάπη και το συμπεριλαμβάνω στις ζωντανές εμφανίσεις μου όσα χρόνια ασχολούμαι επαγγελματικά με τη μουσική. Ο Παναγιώτης, λοιπόν, ως ένας πολύ διορατικός καλλιτέχνης δεν άργησε να αντιληφθεί το παραπάνω και να με βοηθήσει να αποδώσω κι εγώ το δικό μου φόρο τιμής στο γαλλικό τραγούδι.

           Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;

  Όσον αφορά το προσεχές μέλλον, θέλω να ασχοληθώ με τη μουσική παράσταση που θα παρουσιαστεί όπως προανέφερα στη μουσική σκηνή Σφίγγα. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα με ένα υπέροχο ακουστικό σχήμα, το οποίο σχεδίαζα για μήνες, επομένως θέλω να μείνω στην ιδέα αυτή για κάποιο καιρό. Έχω, όμως, ήδη στο μυαλό μου και κάποιες άλλες συνεργασίες και μουσικά project που θα φωτίσουν και κάποιες άλλες πλευρές μου για τα οποία, όμως, δε βιάζομαι, καθώς είναι αρκετά πρόσφατη η κυκλοφορία του δίσκου μου και το μουσικό ταξίδι στη Γαλλία μόλις ξεκίνησε.

        Ένα μήνυμα προς τους αναγνώστες μας.

Κατ’ αρχάς, εύχομαι στους αναγνώστες σας όπως και σε κάθε άνθρωπο υγεία και εσωτερική γαλήνη. Το μήνυμα που θα ήθελα να μεταφέρω είναι ότι η τέχνη, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε μπορεί να αποτελέσει ένα πραγματικό καταφύγιο, επομένως εάν ο απλός κόσμος στηρίξει τους καλλιτέχνες, ο καθένας με τον τρόπο που μπορεί, μας δίνεται κι εμάς το βήμα και η δυνατότητα να επικοινωνούμε την τέχνη μας και να γεμίζουμε μέσω αυτής τα κενά στις ζωές των ανθρώπων.




Η Λίνα Ροδοπούλου στη Σφίγγα
«Nouvelle passion»
Σάββατο 25 Μαΐου



Η Λίνα Ροδοπούλου επανέρχεται στη μουσική σκηνή της Σφίγγας, το Σάββατο 25 Μαΐου. Αυτή τη φορά παρουσιάζει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Nouvelle passion» που κυκλοφόρησε μόλις πριν από δύο μήνες και περιέχει δέκα διασκευασμένα αγαπημένα και πασίγνωστα γαλλικά κομμάτια, τα οποία φέρουν τη μουσική επιμέλεια του διεθνούς φήμης κιθαρίστα και μουσικού Παναγιώτη Μάργαρη.


Τα τραγούδια αυτά συναντούν τους ήχους της Ισπανίας και της Πορτογαλίας σε ένα πρόγραμμα γεμάτο με μουσικές στιγμές, οι οποίες ταξιδεύουν σε όλα εκείνα τα μέρη που η διάθεση για έρωτα, χορό και διασκέδαση παίρνουν μια άλλη διάσταση, απόλυτα ταιριαστή με τη μεσογειακή ιδιοσυγκρασία. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει το ελληνικό χρώμα που ήδη υφίσταται στο «Nouvelle passion» και προσδίδεται στις μελωδίες των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Αττίκ, Σουγιούλ.

Κάπως έτσι, η Edith Piaf ανταμώνει με τον Jacques Brel και το «Je t'aime» με το «Hijo de la luna» σε μια βραδιά πλημμυρισμένη με ευφάνταστες και εναλλασσόμενες εκπλήξεις!


Λίνα Ροδοπούλου
«Nouvelle passion»

Δημήτρης Κούστας – ακορντεόν
Κώστας Παρισιάδης – κλασική κιθάρα
Λουκάς  Γιαννακίτσας –  μπάσο

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος σε τραπέζι: 13 ευρώ με μπύρα ή κρασι


Της Αλεξίας Βλάρα, 13/5/2019

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: Επισκέπτης

  Επισκέπτης Το έργο "Επισκέπτης" του Έρικ Εμμάνουελ Σμίτ αποτελεί μια συναρπαστική θεατρική εμπειρία που συνδυάζει διακριτικά μυθοπλασία και αληθινά γεγονότα από τη ζωή του διάσημου Σίγκμουντ Φρόιντ. Με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, το έργο προσφέρει μια βαθιά εξερεύνηση της ανθρώπινης ψυχής, προκαλώντας το θεατή να αναζητήσει την αλήθεια και την πνευματική εξέλιξη. Η ερμηνεία του Μάνου Βακούση στον ρόλο του Επισκέπτη είναι άψογη, καθηλώνοντας το κοινό και μεταφέροντάς το σε έναν κόσμο γεμάτο μυστήριο και ανατροπές. Η εξαιρετική σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια δίνει ζωή στο έργο, ενώ οι εξαιρετικές ερμηνείες των υπολοίπων ηθοποιών προσθέτουν βάθος και συναισθηματική εντάση στην παράσταση. Μέσα από το συναρπαστικό πλέγμα της πλοκής, το έργο αναδεικνύει τα βαθύτερα ζητήματα της ανθρώπινης ψυχολογίας και της πνευματικής αναζήτησης. Ο διάλογος μεταξύ του άθεου Φρόιντ και του μυστηριώδους Επισκέπτη ανοίγει παράθυρα σε φιλοσοφικές συζητήσεις που αναδεικνύουν τη σύνθετη φύση τ

Είδαμε και προτείνουμε: ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ

  Οι τέλειοι ξένοι Η παράσταση " Οι τέλειοι ξένοι" του Π. Τζενοβέζε, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πυρπασόπουλου & Πέτρου Λαγούτη προσφέρει μια συναρπαστική εξερεύνηση στην ανθρώπινη ψυχολογία και στις πολυσύνθετες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων στη σύγχρονη κοινωνία. Η απλή αλλά ενδιαφέρουσα πλοκή κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ η ιδέα του παιχνιδιού με τα κινητά τηλέφωνα δημιουργεί μια συναρπαστική δυναμική που αποκαλύπτει τα μυστικά και τις αλήθειες που κρύβουν οι χαρακτήρες. Οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι εξαιρετικές, με τη Μυρτώ Αλικάκη, τον Πέτρο Λαγούτη και το Δημήτρη Ξανθόπουλο να ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα και το συναισθηματικό βάθος των ερμηνειών τους. Η συνολική αίσθηση που προκαλείται είναι αυτή της πραγματικότητας και της ανθρωπιάς, καθώς ο καθένας από τους χαρακτήρες αποκαλύπτει τα δικά του προσωπικά τραύματα και αναζητά τη συγχώρεση και την αποδοχή. Η σκηνοθεσία είναι λιτή και αποτελεσματική, επικεντρώνοντας την προσοχή στις ερμηνείες και στην απε

Είδαμε και προτείνουμε: "Waiting for Godot" at Theatre of the No

  A Masterful Exploration of Existence: "Waiting for Godot" at Theatre of the No   The Theatre of the No in Athens boldly inaugurated its presence with a riveting rendition of Samuel Beckett’s timeless masterpiece, "Waiting for Godot." Directed by the visionary Nikos Dionysios, this production breathed new life into the existential musings of Beckett's iconic play.   From the moment the curtain rose on Thursday, April 18th, audiences were captivated by the profound themes and poignant performances that unfolded on stage. With a stellar international and Greek cast, led by the talented direction of Nikos Dionysios, the production brought a fresh perspective to one of the most important theatrical works of the 20th century.   At its core, "Waiting for Godot" delves into the depths of human existence, exploring themes of loneliness, dependency, and the relentless pursuit of meaning in a world shrouded in uncertainty. Through the lens of two pr

Είδαμε και προτείνουμε: «ELIZADETH»

Η θεότρελη κωμωδία "Elizadeth" παρουσιάζει έναν κακόφημο θίασο που προσπαθεί να ανεβάσει ένα ανιστόρητο μιούζικαλ εν μέσω πανδημίας, με λάθος ηθοποιούς, λάθος έργο και λάθος περίοδο. Η πλοκή επικεντρώνεται στις περιπέτειες και τα κωμικά περιστατικά που συμβαίνουν στους χαρακτήρες του θεάτρου καθώς προετοιμάζονται για την παράσταση, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα τα δικά τους προβλήματα και συγκρούσεις. Η παράσταση αναπτύσσει έναν θίασο με ετερόκλητα πρόσωπα, καθένα από τα οποία έχει τα δικά του "κουσούρια" και προβλήματα. Οι θεατρίνοι χαρακτηρίζονται από μωροφιλοδοξίες, αλαζονείες, βεντετιλίκια, ανταγωνισμούς, αντιζηλίες, έρωτες, μίση και πάθη, δημιουργώντας έναν καυστικό και διασκεδαστικό κόσμο. Η Κυπραία που θέλει να γίνει πρωταγωνίστρια, ο ξεπεσμένος αλκοολικός, η σταρ που ξεπέφτει διότι δεν μπορεί να κάνει την παρθένα, ο εξαιρετικός μουσικός με τις τρομερές και κυρίως « πρωτότυπες » μουσικές του Έλτον Λεμπέση και φυσικά η βουλιμική ιέρεια της τέχνης δεν θα αφήσου

Είδαμε και προτείνουμε: Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;

  Ποιος ανακάλυψε την Αμερική; Άλλο ένα μικρό διαμαντάκι στο φιλόξενοvο Project R είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και πολύ το χαρήκαμε. Ένα κοινωνικό επίκαιρο κείμενο της αδικοχαμένης Χρύσας Σπηλιώτη, με το εξαιρετικό δίδυμο ηθοποιών Μαριάνθης Κυρίου και Ζώης Μουκουλη σε μία μεταξύ τους θεατρική καλοδουλεμένη χημεία με ένταση-πάθος-ενέργεια με απίστευτο μεράκι σκέρτσο και τσαχπινιά, μπαινοβγαίνουν σε διαφόρους ρόλους και ηλικίες με απίστευτη ευκολία και άνεση, με την εναλλαγή σκηνών μεταξύ σοβαρού και αστείου, παραθέτοντας μία υπέροχη παράσταση από την αρχή μέχρι και το συγκινητικό φινάλε! Η ευρηματική σκηνοθεσία του Κώστα Ανταλόπουλου με το γρήγορο-σκηνικό ξέφρενο ρυθμό της προσφέρει μία ζωντανή ξεσηκωτική παράσταση, σε ένα μαγικό ταξίδι με λόγια και κινήσεις,γέλιο-δάκρυα-αγάπη- έρωτα- μουσικές και συγκινήσεις.. Οι δύο γυναίκες στήριγμα η μία στην άλλη μέχρι το τέλος παλεύουν να ανακαλύψουν την ταυτότητά τους και τη δική τους Αμερική!! Πόσους σταθμούς μπορεί να έχει η ζωή μα

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Αγόρι με τις δυο καρδιές»

 "Τ ο αγόρι με τις δύο καρδιές" μία παράσταση που τα έχει όλα, τα συνδυάζει όλα.. ρυθμό- ενέργεια-πάθος-έκφραση-τόλμη- αλήθεια-χιούμορ, γεμάτη αγωνία και συγκίνηση που στο τέλος μας προκαλεί δέος. Μια ανθρώπινη ιστορία, ελπίδας- θάρρους-εμπιστοσύνης και αγάπης! Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της οικογένειας προσφύγων των συγγραφέων (Χάμεντ και Χεσααμ Αμιρι) που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα τους, μετά την κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους τής από τους Ταλιμπάν. Μάνα πατέρας και τρεις γιοι. Ένα ταξίδι ξεκινάει περιπλανώμενοι στην Ευρώπη αναζητώντας να βρουν την <<Ιθάκη>> τους. Μας συναρπάζει για άλλη μία φορά με την ευρηματική υποδειγματική μαεστρία του ο σκηνοθέτης Τάκης Τζαμαργιάς φωτίζοντας τις ανθρώπινες σχέσεις. Το ενδυματολογικό κομμάτι υπογράφει η Ελένη Εμπεδοκλή- οι στίχοι των τραγουδιών δια χειρός Ελένης Φωτάκη με τη μουσική του Μίλτου Πασχαλίδη ντύνουν αρμονικά την παράσταση!! Με τα σκηνικά του Εδουάρδου Γεωργίου που αποδίδουν τέλεια την πρα