Ο Γιώργος Αβραμίδης στο Καφωδείο Ελληνικό - Τετάρτη 22 Μαΐου

Ο Γιώργος Αβραμίδης στο Καφωδείο Ελληνικό
Τετάρτη 22 Μαΐου
Συμμετέχει η Αλεξάνδρα Σιετή
αφίσα.jpg



Ο τρομπετίστας Γιώργος Αβραμίδης (Γιάννης Αγγελάκας & 100 °C, ΕΚΜΕΚ, POLKAR, TUFLON) και η νέα του μπάντα “Invented Memories”, λίγο μετά την κυκλοφορία του τρίτου προσωπικού του άλμπουμ "Invented Memories" (DoorwaysGolden Heart), παρουσιάζουν την Τετάρτη 22 Μαΐου, στο Καφωδείο Ελληνικό στη Θεσσαλονίκη, αποσπάσματα από τις δύο προηγούμενες προσωπικές δουλειές “Protocol” και “Voyager” καθώς και μέρος της νέας. Ο τρομπετίστας από την Θεσσαλονίκη και η μπάντα του κάνουν ένα μακρύ άλλα χαλαρό ταξίδι μέσα σε smoothie μελωδίες και ρυθμούς για ιδιαίτερες στιγμές που σίγουρα θα λατρέψετε, και σας προσκαλούν σε ένα ταξίδι μέσα από τις μουσικές παραδόσεις ενός παζαριού της Ανατολίας και μιας θερμής Αιγυπτιακής νύχτας έως τον ψυχρό κελτικό βορρά. Τρομπέτα, πλήκτρα, κιθάρες και τύμπανα σε συνδυασμό με την μαγική φωνή της εκπληκτικής Αλεξάνδρας Σιετή, αρμονικά δεμένα είναι οι συνοδοιπόροι σε αυτό ταξίδι. Μια doo bop θα λέγαμε κατάσταση με άρωμα Ελλάδας!
Παίζουν οι μουσικοί Γιώργος Αβραμίδης (τρομπέτα), Αλεξάνδρα Σιετή (φωνή), Τάσος Κορκόβελος (πλήκτρα), Αλέξης Αρχοντής (τύμπανα), Γιάννης Βακαλούδης (ηλεκτρική κιθάρα) και Χρήστος Παππάς (ηλεκτρικό μπάσο) και οι guests μουσικοί James Wylie (άλτο σαξόφωνο), Εddie Spaapen (κρουστά) και Μιχάλης Καρανίκος (τρομπόνι).

Καφωδείο Ελληνικό
Ελ. Βενιζέλου 45, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310279159
Ώρα Έναρξης 22.00
Είσοδος 5 Ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ακούσαμε και προτείνουμε: «Εκ Βαθέων»: Ένα άλμπουμ-κατάδυση στην ουσία του ελληνικού τραγουδιού

Η σιωπή της ψυχής και το αποτύπωμα του τραύματος: Συναντώντας την ομάδα του έργου Έρημος

Χρήστος Μιχάλαρος: "Καύσιμο για τη ζωή και τη γραφή, στη δική μου περίπτωση, είναι οι άνθρωποι".

Ρενάτα Ντελία: "Πιστεύω πως όλοι μας θέλουμε να είμαστε ξεχωριστοί, μοναδικοί, ίσως γιατί αυτό θα μας έκανε αναντικατάστατους μέσα στην περατότητα μας".

Είδαμε και προτείνουμε: «ΜΕΤΑΝΑΑΑΑΣΤΕΣ» ή «Είμαστε πάρα πολλοί πάνω σ’ αυτήν τη βάρκα» του Ματέι Βιζνιέκ

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Στην Πόλη της Έφης Μαχιμάρη