Η Κατερίνα Βερβέρη στη μουσική σκηνή Σφίγγα



Παρασκευή 31 Μαΐου

Την Παρασκευή 31 Μαΐου, η Κατερίνα Bερβέρη ανεβαίνει στη μουσική σκηνή “ΣΦΙΓΓΑ”!
Ο μαγικός αυτός χώρος στο κέντρο της Αθήνας, υποδέχεται τη νεαρή ερμηνεύτρια η οποία με ανανεωμένο ήχο και πρόγραμμα, υπόσχεται ένα ταξίδι-γιορτή που ακροβατεί με άνεση ανάμεσα στα κλασικά τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας και σε αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά, ιταλικά διαμάντια σπάνιας ομορφιάς, εκφράζοντας συναισθήματα και μικρές ιστορίες. Όλο αυτό δένει αρμονικά με μία σεμνή παρουσία επί σκηνής και με μια αμεσότητα με το κοινό που πηγάζει από το πάθος της στην ερμηνεία.

Επί σκηνής την συνοδεύει ένα ορχηστρικό σύνολο αδιαμφισβήτητης ποιότητας δημιουργώντας έτσι ένα αξιοζήλευτο μουσικό αποτέλεσμα:
Γιώργος Ντινάκος: ενορχηστρώσεις, κιθάρα
Αλέξανδρος Κούρος: πιάνο
Φοίβος Μποζάς: σαξόφωνο, κρουστά
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιάννης Οικονόμου / Seven Prime network

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
sfigamusic@gmail.com
Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος σε τραπέζι: 13 ευρώ με μπύρα ή κρασί



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νόνη Ζαννή: "Η βία έχει γίνει τόσο συχνό κομμάτι της καθημερινότητάς µας, που σε πολλές περιπτώσεις έχουμε πάψει να αντιδρούμε απέναντί της".

Είδαμε και προτείνουμε: «Αυτή η νύχτα μένει» του ΚΘΒΕ στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας»

Ανθή Γουρουντή : "Ο πολιτισμός είναι τροφή και ως τροφή αποτελεί μια βαθειά και εξόχως πολιτική πράξη".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: “Οι ασυγχώρητες”