Η Χαριτίνη Πανοπούλου στη μουσική σκηνή Σφίγγα - Τετάρτη 29 Μαΐου


Η Χαριτίνη Πανοπούλου στη μουσική σκηνή Σφίγγα
Τετάρτη 29 Μαΐου

Την Τετάρτη 29 Μαΐου η Χαριτίνη Πανοπούλου επιστρέφει στην Μουσική Σκηνή Σφίγγα για μια ακόμα εμφάνιση! Λίγο πριν την έκδοση της προσωπικής της δισκογραφικής δουλειάς ως τραγουδοποιού, θα μας χαρίσει ένα πρωτότυπο ταξίδι, ακολουθώντας ξεχωριστές μουσικές συντεταγμένες. Μια περιήγηση με εναλλαγές από το διαχρονικό ροκ και το έντεχνο, στο παραδοσιακό και το λαϊκό, ανάμεσα στις οποίες θα συναντήσουμε και τις δικές της συνθέσεις σε στίχο και μουσική, που ανεμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα.

Με τραγούδια αγαπημένων τραγουδοποιών και συνθετών, από το χθες έως το σήμερα, όσων αποτέλεσαν τις επιρροές και τις μουσικές της ρίζες και την ενέπνευσαν στην δημιουργική της εκκίνηση. Κομμάτια από την ελληνική και ξένη μουσική σκηνή, με στίχους και μελωδίες που έχουν αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια τους στο χρόνο και το μουσικό στερέωμα.

Επί σκηνής με την κιθάρα της και μουσική της παρέα τους Γιώργο Τσοκάνη στα πλήκτρα, Μάριο Παπούλια στο βιολί, Κώστα Αρσένη στο μπάσο και την Εύη Κανέλλου στα κρουστά.

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος σε τραπέζι: 13 ευρώ με μπύρα ή κρασί



Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος σε τραπέζι: 13 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χαριτίνη Ξύδη: "Ο χρόνος είναι η αιώνια πάλη των αντιθέτων και ταυτοχρόνως η ισορροπία τους".

Βασιλική Χρυσοστομίδου: "Η αυξανόμενη φτωχοποίηση των ανθρώπων σε συνδυασμό με την έκπτωση αρχών και αξιών, τους εξοικειώνει με τη φρίκη και τον θάνατο".

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ || Ο Στέφανος Κυριακίδης επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ύστερα από 52 χρόνια

Μαίρη Κλαμπούρα: "Πάντα είχα μια έντονη ροπή προς το σκοτάδι, όχι σαν άνθρωπος αλλά σαν καλλιτέχνης".

Είδαμε και προτείνουμε: «Το μαύρο κουτί» του Γιώργου Ηλιόπουλου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά