Τελευταία εβδομάδα της Έκθεσης Van Gogh Alive – The Experience




ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 20% - 50%
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΩΝ - ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
Van Gogh Alive - The Experience



Τελευταία εβδομάδα της Έκθεσης Van Gogh AliveThe Experience και τα συλλεκτικά – αναμνηστικά προϊόντα της έκθεσης μπορείτε να τα βρείτε σε τιμή έκπληξη! Εκπτώσεις 20% -50% σε όλη τη σειρά των προϊόντων.
Κούπες και φλυτζάνια σε υπέροχα σχέδια και χρώματα, πιατέλες με τα ομορφότερα σχέδια από τα έργα του ζωγράφου, organizer, μπλοκ σημειώματος, μπλοκ ζωγραφικής, κασετίνες, μπογιές, μπρελόκ, μαγνητάκια, για τους μικρούς μας φίλους, μανικετόκουμπα, κοσμήματα, μπλούζες και αφίσες, είναι μερικές επιλογές από τη μεγάλη σειρά προϊόντων Van Gogh Alive - The Experience, που η ΛΑΒΡΥΣ έχει επιμεληθεί με ιδιαίτερη φροντίδα και θα τα βρείτε στο πωλητήριο της έκθεσης.
Το πωλητήριο λειτουργεί καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και μπορεί κάποιος να το επισκεφθεί ανεξάρτητα από την έκθεση. Η μεγαλύτερη ευκαιρία να τα προμηθευτείτε σε ελκυστικές τιμές είναι τώρα!

Ωράριο Λειτουργίας της έκθεσης:

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 13:00 έως 22:00
Τελευταία Είσοδος 21:00

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ : 10:00 έως 22:00
Τελευταία Είσοδος 21:00


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χαριτίνη Ξύδη: "Ο χρόνος είναι η αιώνια πάλη των αντιθέτων και ταυτοχρόνως η ισορροπία τους".

Βασιλική Χρυσοστομίδου: "Η αυξανόμενη φτωχοποίηση των ανθρώπων σε συνδυασμό με την έκπτωση αρχών και αξιών, τους εξοικειώνει με τη φρίκη και τον θάνατο".

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ || Ο Στέφανος Κυριακίδης επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ύστερα από 52 χρόνια

Μαίρη Κλαμπούρα: "Πάντα είχα μια έντονη ροπή προς το σκοτάδι, όχι σαν άνθρωπος αλλά σαν καλλιτέχνης".

Είδαμε και προτείνουμε: «Το μαύρο κουτί» του Γιώργου Ηλιόπουλου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά