Τελευταία εβδομάδα της Έκθεσης Van Gogh Alive – The Experience




ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 20% - 50%
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΩΝ - ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
Van Gogh Alive - The Experience



Τελευταία εβδομάδα της Έκθεσης Van Gogh AliveThe Experience και τα συλλεκτικά – αναμνηστικά προϊόντα της έκθεσης μπορείτε να τα βρείτε σε τιμή έκπληξη! Εκπτώσεις 20% -50% σε όλη τη σειρά των προϊόντων.
Κούπες και φλυτζάνια σε υπέροχα σχέδια και χρώματα, πιατέλες με τα ομορφότερα σχέδια από τα έργα του ζωγράφου, organizer, μπλοκ σημειώματος, μπλοκ ζωγραφικής, κασετίνες, μπογιές, μπρελόκ, μαγνητάκια, για τους μικρούς μας φίλους, μανικετόκουμπα, κοσμήματα, μπλούζες και αφίσες, είναι μερικές επιλογές από τη μεγάλη σειρά προϊόντων Van Gogh Alive - The Experience, που η ΛΑΒΡΥΣ έχει επιμεληθεί με ιδιαίτερη φροντίδα και θα τα βρείτε στο πωλητήριο της έκθεσης.
Το πωλητήριο λειτουργεί καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και μπορεί κάποιος να το επισκεφθεί ανεξάρτητα από την έκθεση. Η μεγαλύτερη ευκαιρία να τα προμηθευτείτε σε ελκυστικές τιμές είναι τώρα!

Ωράριο Λειτουργίας της έκθεσης:

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 13:00 έως 22:00
Τελευταία Είσοδος 21:00

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ : 10:00 έως 22:00
Τελευταία Είσοδος 21:00


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: «Ελένη ή Ο Κανένας»

Είδαμε και προτείνουμε: Φaretra Crystalina στο THEATRE OF THE NO

Είδαμε και προτείνουμε: Μην περάσεις το ποτάμι

Είδαμε και προτείνουμε: "Waiting for Godot" at Theatre of the No

Είδαμε και προτείνουμε: The Blunsdon Act στο Theatre of the NO

Κώστας Ζέκος: "Στην επαγγελματική μου καριέρα ως ηθοποιός δεν έχω ερμηνεύσει ξανά αυτόν τον κορυφαίο δραματουργό και ειλικρινά νιώθω διπλά ευτυχισμένος".