Τελευταία εβδομάδα της Έκθεσης Van Gogh Alive – The Experience
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 20% - 50%
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΩΝ - ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
Van Gogh Alive - The ExperienceΤελευταία εβδομάδα της Έκθεσης Van Gogh AliveThe Experience και τα συλλεκτικά – αναμνηστικά προϊόντα της έκθεσης μπορείτε να τα βρείτε σε τιμή έκπληξη! Εκπτώσεις 20% -50% σε όλη τη σειρά των προϊόντων.
Κούπες και φλυτζάνια σε υπέροχα σχέδια και χρώματα, πιατέλες με τα ομορφότερα σχέδια από τα έργα του ζωγράφου, organizer, μπλοκ σημειώματος, μπλοκ ζωγραφικής, κασετίνες, μπογιές, μπρελόκ, μαγνητάκια, για τους μικρούς μας φίλους, μανικετόκουμπα, κοσμήματα, μπλούζες και αφίσες, είναι μερικές επιλογές από τη μεγάλη σειρά προϊόντων Van Gogh Alive - The Experience, που η ΛΑΒΡΥΣ έχει επιμεληθεί με ιδιαίτερη φροντίδα και θα τα βρείτε στο πωλητήριο της έκθεσης.
Το πωλητήριο λειτουργεί καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και μπορεί κάποιος να το επισκεφθεί ανεξάρτητα από την έκθεση. Η μεγαλύτερη ευκαιρία να τα προμηθευτείτε σε ελκυστικές τιμές είναι τώρα!

Ωράριο Λειτουργίας της έκθεσης:

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 13:00 έως 22:00
Τελευταία Είσοδος 21:00

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ : 10:00 έως 22:00
Τελευταία Είσοδος 21:00


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανέστης Πλουμής «Το στοίχημα μιας ζωής»

Καινούργιος κύκλος συζητήσεων, «Ο Γιατρός στον ΙΑΝΟ»

Δημιουργία της Λαϊκής Ορχήστρας Αντώνη Κατινάρη

«ΠΙΣΣΑ & ΠΟΥΠΟΥΛΑ» Ομαδική Εικαστική Έκθεση | Εγκαίνια: Δευτέρα, 29 Ιουνίου ώρα 12:00 – 21:00 στον ΕΛΛΗΝΟ – ΓΑΛΛΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ Πλατεία Κολωνακίου 2 (4ος όροφος), Κολωνάκι | Η έκθεση διαρκεί από 29 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου