Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΙΣΦΗΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ



ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ 
(Εθνικής Αμύνης 2, τηλ. 2310 262 051) 

ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΙΣΦΗΣ
BEST OF

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 

Μετά από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Stand up Comedy και έχοντας στο ενεργητικό του δύο one man show, εκατοντάδες παραστάσεις και συνολικά πάνω από 6 ώρες υλικού ο Λάμπρος Φισφής μαζεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, τον χρυσό του δίσκο, τα μεγάλα σουξέ και τα ενώνει σε μια παράσταση «Best Of» που υπόσχετε να σας κάνει να πονάτε από τα γέλια. 

Μια παράσταση που εναλλακτικά θα μπορούσε να έχει τίτλο "Ένας πιλότος που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι λέει,
τρώει φέτα ενώ του επιτίθονται περιστέρια που πίνουν φραπέ μέσα σε ένα σπίτι φτιαγμένο από το IKEA , γεμάτο με νιόπαντρα ζευγάρια που κυνηγάνε κατσαρίδες, γιατί μια Ελληνίδα μάνα τους είπε να προσέχουν το μωρό,  που δεν τους αφήνει να κοιμηθούν.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 90 λεπτά

Ώρα έναρξης  :  9.15 ΜΜ
 Γενική είσοδος : 12 € – Προπώληση : 10 €
Πληροφορίες-κρατήσεις:  www.viva.gr  & ταμείο θεάτρου ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ  ( τηλ. 2310 262 051)        


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λεωνίδας Βουρδονικόλας: "Όταν ο θάνατος γίνει συνομιλητής, η αφήγηση μπορεί να αποκτήσει ακόμη περισσότερη ζωή".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: «Γράμμα του πελάγους» του Άγγελου Λαμέρα από την Άνεμος εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: LULE των Κατερίνα Μπιλιούρη & Βασιλή Τσιάκα στο μικρό Κεραμεικό

Είδαμε και προτείνουμε: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ στο Ρεκτιφιέ

Τίνα Σερβετά: "Η συμβίωση με έναν σκύλο μάς συμπληρώνει, μέσα από αυτή τη σχέση ανακαλύπτουμε πράγματα για τον εαυτό μας".