Leontios kai Lena - apo 8.3 - KET


Λεόντιος και Λένα του Γκέοργκ Μπύχνερ
σε σκηνοθεσία του Παντελή Φλατσούση
● Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων

Από Πέμπτη 8 Μαρτίου έως Παρασκευή 27 Απριλίου 2018
κάθε Πέμπτη και Παρασκευή (εκτός Μ. Πέμπτης και Μ. Παρασκευής) | 21:00

 ''Ας μπορούσα να γίνω κάποιος άλλος μόνο για ένα λεπτό''


Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεόρασεων παρουσιάζει από τις 8 Μαρτίου το έργο Λεόντιος και Λένα του Γκέοργκ Μπύχνερ, σε πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του Παντελή Φλατσούση και μ’ έναν έμπειρο θίασο ηθοποιών και συνεργατών στο πλευρό του.

Την ημέρα ακριβώς που ανακοινώνεται ο επιβεβλημένος γάμος του, ο Λεόντιος αποφασίζει να εγκαταλείψει τη χώρα και φεύγει για μια περιπλάνηση χωρίς σκοπό. Ταυτόχρονα, σε μια κοντινή χώρα η νεαρή Λένα δραπετεύει κι εκείνη προκειμένου να αποφύγει τον επίσης επιβεβλημένο γάμο. Στην άγνωστη χώρα όπου βρίσκονται, συναντιούνται τυχαία και ερωτεύονται αυθόρμητα, χωρίς να γνωρίζουν ο ένας ποιος είναι ο άλλος. Αλλά όταν αποκαλυφθούν οι ταυτότητές τους, τους περιμένει μια έκπληξη.
Πρόκειται πράγματι για αληθινό, αυθόρμητο έρωτα ή τα πάντα είναι σχεδιασμένα από πριν;




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βασίλειος Α. Κυβέλλος: : "Το όνειρο είναι το διαβατήριο για το πέρασμα του πρωταγωνιστή στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος του".

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

δρ Πάρβη Πάλμου: "Η κοινωνία δεν επιβάλλει μόνο συμπεριφορές, επιχειρεί πολλές φορές να επιβάλει και την ίδια την ύπαρξη".

Γιώργος Βαγγελάκης: "Για μένα η μοναξιά προσφέρει απλόχερα δύο μεγάλα δώρα, την απόσταση και τον χρόνο".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: "Σήμερα και κάθε μέρα" της Δήμητρας Φώτου