Duoyu: Καινούργιο album και Video Clip



Οι Duoyu επιστρέφουν 4 χρόνια μετά το ντεμπούτο τους με νέα σύνθεση και κυκλοφορούν καινούργια δουλειά με τίτλο απλά το όνομα τους.
Το “Duoyu” σε πάει βόλτα σε σκληρές φανκ συνοικίες και σε πανκ στέκια του μέλλοντος, κάνοντας τις απαραίτητες ψυχεδελικές στάσεις για μελωδική ενδοσκόπηση.
Στιχουργικά η αναζήτηση για εξέλιξη, η κοινωνική παράνοια και η ειρωνεία  παρουσιάζονται μέσα από προσωπικές ιστορίες στους στίχους οι οποίοι παραμένουν έντονα ετεροαναφορικοί καθώς ο καθένας μπορεί να τους ερμηνεύσει στην δική του καθημερινότητα.
Δείτε το Video Clip για το International εδώ
https://www.youtube.com/watch?v=Kpuj3dRNqJM&feature=youtu.be


Σκηνοθεσία: Θάνος Ψυχογιός
Μοντάζ: Κωνσταντίνος Τσιχριτζής




Το “Duoyu” κυκλοφορεί ανεξάρτητα στις 22 Φεβρουαρίου ιντερνετικά και στις 26 Απριλίου σε 300 αριθμημένα βινύλια.

Το ακούτε εδώ και το κατεβάζετε εδώ
https://duoyuband.bandcamp.com/album/duoyu

Full album στο youtube
https://www.youtube.com/watch?v=irKic82lPys


                   

                                                        “Duoyu” Tracklist

1. International
2. Dig it
3. Natural habita
4. I am a fish
5. Kiwi
6. La difference
7. Society bites
8. Piercing eyes
9. Accidents



Duoyu mini bio
Οι Duoyu σχηματίστηκαν το 2010 στην Αθήνα μέσα από τυχαίες συναντήσεις σε χώρους μαζικής πνευματικής διαστρέβλωσης, κάτω από συνθήκες αμφισβητήσιμης νηφαλιότητας. Χαρακτηριστικά στοιχεία του πολυμορφικού ήχου τους, τα ηχοτοπία τρομπέτας, το διακοπτόμενο groove, οι κοφτές κιθάρες και τα παρανοϊκά μελωδικά φωνητικά.  Μετά την κυκλοφορία του single “Arrows”, τo πρώτο τους album, “Atomic Clock” κυκλοφόρησε το 2014 ανεξάρτητα και ακολούθησαν εκτεταμένα σουαρέ ζωντανών εμφανίσεων. Τον Φεβρουάριο του 2018 και μετά από αλλαγές στη σύνθεση τους, κυκλοφορούν το δεύτερο ολοκληρωμένο ομότιτλο album “Duoyu”.
                                               

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".