ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 21/02/18 - 04/03/18
ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 21/02/18 ΕΩΣ 04/03/18


 Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Ο Γιώργος Παγουλάτος και ο Πάσχος Μανδραβέλης στο βιβλιοπωλείο Πλειάδες.

Η παρουσίαση των βιβλίων ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ / ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΣΙΑ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018, 19:30, βιβλιοπωλείο Πλειάδες (Σπύρου Μερκούρη 62, Αθήνα).

Συζήτηση με τον Γιώργο Παγουλάτο και τον Πάσχο Μανδραβέλη με αφορμή τα δημοσιευμένα άρθρα και βιβλία τους "Το νησί που φεύγει" & "Κρίση.

 

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Ο Αντώνης Παπαθεοδούλου στον χώρο Εργαστήρι Παιδικής Τέχνης Φιλίππας Φλώρακα-Γιάννη Χάλκου.

Η παρουσίαση του βιβλίου ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΡΑΜΜΑ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, 18:00, Εργαστήρι Παιδικής Τέχνης Φιλίππας Φλώρακα-Γιάννη Χάλκου.

Ο συγγραφέας Αντώνης Παπαθεοδούλου και η εικονογράφος Ίρις Σαμαρτζή θα έιναι μαζί μας για να διαβάσουμε την ιστορία του και να φτιάξουμε ένα ολόκληρο νησί με τα δικά μας γράμματα, τα αντίο, τα ευχαριστώ και όλα όσα θέλουμε να μοιραστούμε (με γράμματα ή χωρίς…)
 Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Ο Αριστείδης Χατζής στα Public.

Η παρουσίαση του βιβλίου ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, 21:00, Public Café (Καραγιώργη Σερβίας 1, Σύνταγμα).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Στάθης Ν. Καλύβας (Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης), Κατερίνα Σακελλαροπούλου (Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας), Αλέξανδρος Σκούρας (Πρόεδρος του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών [ΚεΦίΜ]), Σταύρος Τσακυράκης (Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών)
Θα ακολουθήσει σύντομη συζήτηση της δημοσιογράφου & διευθύντριας του Ραδιοφωνικού Σταθμού "Αθήνα 9.84" Νόνης Καραγιάννη με τον συγγραφέα του βιβλίου, Αριστείδη Χατζή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΙΑΝΝΗΣ & ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ

Σχολή Αφηγηματικής Τέχνης μέσω διαδικτύου και με φυσική παρουσία στην Αθήνα

Κραουνάκης+Σπείρα στο θερινό σινεμά "Αττικόν" στο Γαλάτσι- 5/8/20

LED ZEPPELIN SYMPHONIC