Κάθε Πέμπτη κύριε Νιάρχο με τον Μάνο Ελευθερίου 01.03.2018



Ο Θανάσης Νιάρχος συνομιλεί με διακεκριμένους ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών για την προσωπική τους διαδρομή και τη δική τους «πατρίδα».

Αυτήν την Πέμπτη 1/3 στις 19:00 ο Θανάσης Νιάρχος υποδέχεται στο Θέατρο Σταθμός τον Μάνο Ελευθερίου με αφορμή την επέτειο των γενεθλίων του.
Σε μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση μαζί του ο δημιουργός της "Μαρκίζας", του "Καιρού των χρυσανθέμων" και της "Γυναίκας που πέθανε δυο φορές" μιλάει για την ποίησή του, την πεζογραφία του, τα άνω των πεντακοσίων τραγούδια που έχει γράψει καθώς και για τα πρόσωπα που έχει συναντήσει και τα γεγονότα που τον έχουν σημαδέψει στα ογδόντα χρόνια της ζωής του. Την εκδήλωση ολοκληρώνει μια τραγουδιστική έκπληξη!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Από 9 Νοεμβρίου και κάθε δεύτερη Πέμπτη στις 19:00.
Ελεύθερη είσοδος

Χώρος: Θέατρο Σταθμός
Διεύθυνση: Βίκτωρος Ουγκώ 55, Αθήνα (Μετρό Μεταξουργείο)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 211 40 36 322

Για να επικοινωνήσετε με το Θέατρο Σταθμός: info@sthatmostheatro.gr
Η ιστοσελίδα μας: http://stathmostheatro.gr/
Η σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/stathmostheatro/
Ακολουθήστε μας στο Instagram:  https://www.instagram.com/theatro_stathmos/





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Γκόγκας Ευάγγελος: "Η αμφισβήτηση σε βγάζει από το κουτί της ήδη δομημένης πραγματικότητας και σε βοηθάει να δεις τον κόσμο με τα δικά σου μάτια".

Είδαμε και προτείνουμε: Σκίτσο 6 | ΑΜΦΙ (Άπειρες Μικρές Φαεινές Ιδέες) στη πειραματική σκηνή του Εθνικού στο θέατρο Δίπυλον

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: Επικίνδυνος Οίκτος του Stefan Zweig στο Θέατρο Χώρος

Λεονάρδος Μπατής: Η ζωή είναι ένα μυστήριο. Ένα κωμικοτραγικό μυστήριο. Κλάψτε, γελάστε και μοιραστείτε το όσο μπορείτε με αξιοπρέπεια.