Φωτογραφίες από την Πρεμιέρα "Tο Βασίλειο της Γης"


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η επίσημη πρεμιέρα της νεαρής σκηνοθέτη Ιόλης Ανδρεάδη στο Θέατρο Olvio, με το σπουδαίο έργο του Τενεσσί Ουίλλιαμς το «Βασίλειο της Γης».


 Άνθρωποι του θεάτρου, των γραμμάτων και των τεχνών τίμησαν με την παρουσία τους την πρώτη παραγωγή της Androdely p.c., ενώ οι λαμπεροί πρωταγωνιστές της παράστασης Παναγιώτα Βλαντή, Ορέστης Τζιόβας και Κρίς Ραντάνοφ απέσπασαν τις καλύτερες εντυπώσεις, μέσα σε μια μαγική και φιλόξενη βραδιά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βασίλειος Α. Κυβέλλος: : "Το όνειρο είναι το διαβατήριο για το πέρασμα του πρωταγωνιστή στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος του".

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

δρ Πάρβη Πάλμου: "Η κοινωνία δεν επιβάλλει μόνο συμπεριφορές, επιχειρεί πολλές φορές να επιβάλει και την ίδια την ύπαρξη".

Γιώργος Βαγγελάκης: "Για μένα η μοναξιά προσφέρει απλόχερα δύο μεγάλα δώρα, την απόσταση και τον χρόνο".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: "Σήμερα και κάθε μέρα" της Δήμητρας Φώτου