Είδαμε την παράσταση:"Εξακρίβωση" στο Θέατρο Από Κοινού

Βρεθήκαμε στην παράσταση: "Εξακρίβωση" στο Θέατρο Από Κοινού και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας..

Ένα απρόσμενο ψυχολογικό θρίλερ με κλιμακούμενη δράση , η οποία είναι έκδηλη σε όλο το εύρος της παράστασης. Από το πρώτο κιόλας λεπτό , ο θεατής μπαίνει στο θέμα της παράστασης και μας οδηγεί σε πιο δύσβατα μονοπάτια γνώσης και εμπειρίας στους ειδήμων του αστυνομικού θρίλερ θεατές. Συνεχόμενες εναλλαγές συναισθημάτων, σκηνών με μία σκηνοθεσία που προσδίδει ένα πιο κινηματογραφικό στοιχείο και ωραία μουσική υπόκρουση.

Ατμοσφαιρικό, άμεσο και διαδραστικό σε βάζει σε ένα ψυχολογικό θρίλερ με παιχνίδια του μυαλού και με ένα απρόσμενο τέλος ,που καθιστά ως μία από τις πιο ιδιαίτερες παραστάσεις με πρωτότυπο σενάριο όπου ο κάθε θεατρόφιλος θεατής και όχι μόνο θα πρέπει να παρακολουθήσει!

Εξαιρετικές ερμηνείες και φυσικά η ερμηνεία του Αντώνη Ξένου να ξεχωρίζει όπου με ένα άκρως μυστηριώδης πέπλο να ξετυλίγει σιγά σιγά το κουβάρι της υπόθεσης.Μίας υπόθεσης που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τα μεγάλα αστυνομικά βιβλία από μεγάλους συγγραφείς, σκανδιναβικής προέλευσης και μή, όπως ο Jo Nesbo, o Arne Dahl και διάφοροι ακόμη..

Λάτρεις αυτού του είδους, μην χάσετε την συγκεκριμένη παράσταση!

Λίγα Λόγια για το έργο

"ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ "

Ένα ψυχολογικό θρίλερ χωρίς χρόνο,χώρο,χωρίς την αίσθηση της πραγματικότητας.Ενας Διάσημος Συγγραφέας μεταφέρεται στο αστυνομικό τμήμα για μια απλή Εξακρίβωση στοιχείων. Ο άνδρας παρόλο που βρίσκεται χωρίς ταυτότητα και σε κακή σωματική  και ψυχολογική κατάσταση καταφέρνει  να αποδείξει την ταυτότητα του.Όμως λίγο πριν την απελευθέρωση του, ένα νέο στοιχείο τον καθιστά βασικό ύποπτο σε μια υπόθεση ανεξιχνίαστης δολοφονίας.


Συντελεστές παράστασης
Πρωτότυπο  κείμενο: Μάρκος Στεφάνου,Γιώργος Δουργούτης
Σκηνοθεσία: Γιώργος Δουργούτης
Καλλιτεχνικός Σχεδιασμός: Ανθή Πετρουλάκη
Σκηνικά-Κοστούμια: Ανθή Πετρουλακη
Φωτογραφίες βίντεο: Δημήτρης Καραντινόπουλος
Μουσική: Βασίλης Τσεντούρος

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:
Αντώνης  Ξένος.
Άκης Σιδέρης.
Μάρκος Στεφάνου.
Λευτέρης Τσάτσης.

Είσοδος 12 ευρώ
Άνεργοι-Φοιτητές 8ευρω.
Θέατρο:Από Κοινού,Ευπατριδών 4 Γκάζι.
Ημερομηνία :Από Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.
Πληροφορίες: 211.4057249, 6945833669.
Email:anthip24@gmail.com

Της Αλεξίας Βλάρα, 27/02/2017

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Αγάπη μόνο ρε...» μία ώρα γέλιου με αποσπάσματα από παραστάσεις του Χριστόφορου Ζαραλίκου σε όλη την Ελλάδα

The Pandemic of ARTvirus | On line ART exhibition is travelling in at least 150 countries - Διαδικτυακή εικαστική έκθεση ταξιδεύει σε 150 τουλάχιστον χώρες της Γης