Έπαψες Αγάπη Να Θυμίζεις – Remix | Πυξ Λαξ - Frankie LLUC & PISSI remix

 


 

Έπαψες Αγάπη Να Θυμίζεις – Remix

Frankie Lluc & PISSI remix

 

 

Το «Έπαψες Αγάπη Να Θυμίζεις – Remix» κυκλοφορεί από τη Minos EMI, A Universal Music Company, σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και μουσικά καταστήματα:

 

https://pixlax.lnk.to/EpapsesAgapiNaThimizisPissiFrankieLluc

 

Ακούστε το τραγούδι στο YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=a37CLSbcO2s

 


 

 

Μια διαφορετική εκδοχή του διαχρονικού τραγουδιού των Πυξ Λαξ μας παρουσιάζουν οι Frankie Lluc & PISSI.

 

 

Ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια της σύγχρονης ελληνικής μουσικής βιομηχανίας επιστρέφει μέσα από το electro remix των PISSI & Frankie Lluc, δίνοντας του μία νέα πνοή.

 

Το «Έπαψες Αγάπη Να Θυμίζεις» αποτελεί ένα κομμάτι- σταθμός για την πλειοψηφία των ακροατών στα τέλη της δεκαετίας του ’90, γεμάτο νοσταλγία και συναίσθημα.

 

Οι δυο DJs με σεβασμό στο αρχικό δημιούργημα των Φίλιππου Πλιάτσικα, Νίκης Παπαγεωργίου και Όλγας Βλαχοπούλου, προσθέτουν τη δική τους σύγχρονη ματιά, φέρνοντας το τραγούδι ξανά στην επιφάνεια μέσα από μία ανανεωμένη εκδοχή.

 

Όπως υπογραμμίζουν και οι Frankie Lluc & Pissi, το «Έπαψες Αγάπη Να Θυμίζεις» υπήρξε ένα τραγούδι που στιγμάτισε τα εφηβικά τους χρόνια, ενώ παράλληλα το remix κατάφερε να αγαπηθεί πολύ από το κοινό των δύο DJs στα sets τους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

 

 

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / UNIVERSAL σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

A close up of a logo

Description automatically generated

 

MINOS EMI - A Universal Music Company

▶ Facebook:

http://bit.ly/MinosEmiFacebook

▶ Instagram: http://bit.ly/InstagramMinosEMI_

▶ YouTube Channel: http://bit.ly/MinosEmiYouTube

▶ ΤikTok:   / minosemi_official  

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Χατζηαποστόλου: "Μια ολόκληρη εποχή που εμπεριέχει όλες τις εποχές, ξεδιπλώνεται μέσα στη σκέψη του Μάνου Ελευθερίου, με τον ποιητή να παραμένει πάντα πιστός σε ό,τι θεωρεί ιερό".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»: Μια λαϊκή τελετουργία μνήμης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Ανθή Γουρουντή: "Η εποχή των αντιφάσεων, ο τόπος και χρόνος που ζούμε, κάνει το συγκεκριμένο έργο εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική ανάταση και την τάση του για εξέλιξη ακόμα και μέσα από τον θάνατο".