«Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ» | Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού σας προσκαλεί σε μια μοναδική βραδιά με τη Σόφη Πασχάλη

 

Ένα ταξίδι στον χορό των συναισθημάτων
με τη Σόφη Πασχάλη



Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού σας προσκαλεί
σε μια μοναδική βραδιά,
εκεί όπου η αυτογνωσία συναντά τη θεατρική τέχνη
και τα συναισθήματα γίνονται χορός.

Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού υποδέχεται τη Σόφη Πασχάλη, συγγραφέα του βιβλίου Ο χορός των συναισθημάτων, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books, στην αίθουσα «Ιφιγένεια» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», όπου θα πραγματοποιηθεί μία ξεχωριστή παρουσίαση-αναπαράσταση τη Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2025 & ώρα 19:00.
 
Την εκδήλωση παρουσιάζει η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη, ενώ συμμετέχουν η ερμηνεύτρια Νίνα Λοτσάρη και οι ηθοποιοί Τζούλι Τσόλκα και Μένια Αναγνωστοπούλου.
Ελεύθερη είσοδος
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 
Πειραιώς 254, Ταύρος
Τ. 212 254 0300
www.hellenic-cosmos.gr
Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

«Ρήγμα: Οι επτά ακατανίκητες δυνάμεις»

Βαρώτσου Τούλα: "Τα Διαμάντια της Αιωνιότητας να φέρουν την νέα γενιά αντιμέτωπη με την Ιστορία και με όσα σημάδεψαν μία δύσκολη κατοχική περίοδο για την ανθρωπότητα".

Έντυ Κιτάντζη: "Η υπέρβαση των ορίων μέσα στην ποιητική διαδικασία λυτρώνει από τη βάρβαρη βασανιστική πραγματικότητα, ελευθερώνοντας το πνεύμα".

Βαγγέλης Μανουβέλος: Έχω την αίσθηση ότι σήμερα φοβόμαστε περισσότερο την ευαλωτότητα, επικοινωνούμε αδιάκοπα, αλλά αποφεύγουμε να εκτεθούμε πραγματικά".

Ευαγγελία Κούρτη: "Η ποίησή μου θέλω να κατατείνει στην αυτογνωσία και αυτή με τη σειρά της να μας οδηγήσει στο δρόμο της δράσης και της ευθύνης".