Γιώργος Κακοσαίος - «Ούτε εχθροί, ούτε φίλοι»: Ένα τραγούδι γεμάτο δυναμισμό και αυθεντικότητα/ Νέο Single

 

Γιώργος Κακοσαίος - «Ούτε εχθροί, ούτε φίλοι»: Ένα τραγούδι γεμάτο δυναμισμό και αυθεντικότητα

 



 


Ο Γιώργος Κακοσαίος κυκλοφορεί το πρώτο ολοκληρωμένο του άλμπουμ με τίτλο «Μάθε μου τον έρωτα» το οποίο έχει ενθουσιάσει τους ακροατές με τα τραγούδια του. Το άλμπουμ του ταλαντούχου ερμηνευτή περιλαμβάνει 14 τραγούδια, και ο Γιώργος συνεργάζεται με καταξιωμένους Έλληνες δημιουργούς, οι οποίοι έχουν γράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες: Ελεάνα Βραχάλη, Βασίλης Γαβριηλίδης Ελένη Γιαννατσούλια, Αγγελική Μακρυνιώτη, Γιώργος Ρετίκας, Νίκος Σαρρής, Λεμονής Σκοπελίτης.

Μάλιστα, τα 12 από τα 14 τραγούδια του δίσκου, που κυκλοφορεί από τη Minos EMIA Universal Music Company, φέρουν την υπογραφή του στη μουσική, αφού ο Γιώργος αποτελεί εκτός από χαρισματικό τραγουδιστή και έναν από τους πλέον δεινούς μουσικοσυνθέτες.

Ένα από τα τραγούδια λοιπόν σε μουσική του είναι το «Ούτε εχθροί, ούτε φίλοι», ενώ τους στίχους υπογραφεί η Ελένη Γιαννατσούλια. Πρόκειται για ένα τραγούδι δυναμικόσυναισθηματικό, με τον πρωταγωνιστή της ιστορίας που διηγείται να προχωρά σε μια αυθεντική εξομολόγησηΟ Γιώργος Κακοσαίος δημιουργεί ένα άλμπουμ σε συνεργασία με τη Minos EMIA Universal Music Company το οποίο είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αγάπης, οράματος.

Το «Μάθε μου τον έρωτα» περιέχει τραγούδια που συγκινούν, ξεσηκώνουν, ταξιδεύουν, μαγεύουν. 14 τραγούδια 14 διαφορετικές ιστορίες, και με έναν Γιώργο Κακοσαίο έτοιμο να μας συντροφεύσει με τη μοναδική του φωνή!

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λεωνίδας Βουρδονικόλας: "Όταν ο θάνατος γίνει συνομιλητής, η αφήγηση μπορεί να αποκτήσει ακόμη περισσότερη ζωή".

«Το φτερωτό άλογο» του Ν. Καζαντζάκη στην παιδική σκηνή του θεάτρου Βεάκη | Θεατρ. Απόδοση: Άνδρη Θεοδότου - Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαΐτης

Διαβάσαμε και προτείνουμε: «Γράμμα του πελάγους» του Άγγελου Λαμέρα από την Άνεμος εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: LULE των Κατερίνα Μπιλιούρη & Βασιλή Τσιάκα στο μικρό Κεραμεικό

Είδαμε και προτείνουμε: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ στο Ρεκτιφιέ