ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΣ του Αντώνη Καλομοιράκη 2ος χρόνος| aλέa- ΠΕΙΡΑΙΩΣ 107

 ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΣ του Αντώνη Καλομοιράκη


2ος Χρόνος στο νέο θέατρο aλέa – Πειραιώς 107

Ο Ευτύχης, ο πιο… θετικός καταθλιπτικός της πόλης, επιστρέφει για δεύτερη χρονιά και συνεχίζει να μοιράζει γέλιο, συγκίνηση και νόημα ζωής! Η μαύρη κωμωδία που αγαπήθηκε από το κοινό βρίσκει νέα θεατρική στέγη στο ολοκαίνουργιο θέατρο aλέa – Πειραιώς 107 και υπόσχεται να χαρίσει ξανά δυνατές εναλλαγές συναισθημάτων: να γελάσεις και την επόμενη στιγμή να συγκινηθείς.

🎭 Συντελεστές

Κείμενο: Αντώνης Καλομοιράκης

Σκηνοθεσία: Έφη Δράκου

Ερμηνεύουν:

Αντώνης Καλομοιράκης, Τερέζα Καζιτόρη, Εύη Κολιούλη, Ορέστης Τουλιάτος, Βασίλης Θελούρας

📍 Θέατρο aλέa – Πειραιώς 107

🔜 Θα ενημερωθείτε σύντομα για την ημέρα έναρξης, τις ώρες και όλες τις λεπτομέρειες της παράστασης !

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: «Εσύ κι εγώ και ο Φεϊντώ» της θεατρικής ομάδας Αντικλείδι στο Μικρό Κεραμεικό

LIVE | Rebe(l)Tango: Ρεμπέτικο & Tango: Δρόμοι Παράλληλοι

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Είδαμε και προτείνουμε: Επικίνδυνος Οίκτος του Stefan Zweig στο Θέατρο Χώρος

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Είδαμε και προτείνουμε: «Η Ανάστασις» του Λέοντος Τολστόι στο ΘΕΑΤΡΟ NOŪS