ENCARDIA:ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ

 

Αγαπητοί μας φίλοι,

Μπροστά μας ένας Σεπτέμβριος που υπόσχεται πολλά.

Ένας Σεπτέμβριος που θέλει να μας προσφέρει το καλοκαίρι που κρύβει μέσα του.

Ένας Σεπτέμβριος που θέλει να μας οδηγήσει στο Φθινόπωρο ήσυχα και μελωδικά…

Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στο θέατρο βράχων Μελίνα Μερκούρη οι encardia ξεδιπλώνουν τα τραγούδια και τους χορούς τους. Συνάντηση και γιορτή με πολλές εκπλήξεις, ένταση και νοσταλγία. Θα χαρούμε πολύ να είμαστε όλοι μαζί.

(Γιατί το μαζί είναι αντάμωμα και χαρά, είναι και διαμαρτυρία.

Για τη φωτιά που δίπλα μας καίει και τελειωμό δεν έχει…)

Την συναυλία θα ανοίξει ο εκπληκτικός νέος τραγουδοποιός Χρήστος Τσιούνης με τους μουσικούς του, ερμηνεύοντας τραγούδια από το τελευταίο του άλμπουμ «γλυκό σταφύλι».

Μαζί μας και οι αποφυλακισμένες γυναίκες του «δικτύου στήριξης φυλακισμένων και αποφυλακισμένων γυναικών» με τα εξαιρετικά τους χειροτεχνήματα από τον οίκο «Modistra hope made» που έχουν ιδρύσει για την ενίσχυση και την κοινωνική τους επανένταξη.

ENCARDIA: η τελευταία συνάντηση του καλοκαιριού

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου

Ώρα 20.30

Θέατρο βράχων Μελίνα Μερκούρη

Εισιτήρια

ERT SPOT

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: "Το βιβλίο της ανησυχίας-Ημερολόγιο αποχαιρετισμού" στο Θέατρο Αργώ

Κάτια Ποθητού: "Είναι φανερό πως το στοιχείο της μνήμης επηρεάζεται από φόβους, επιθυμίες και τραυματικές εμπειρίες".

Είδαμε και προτείνουμε: «Σονάτα του Κρόιτζερ» του Λέοντος Τολστόι, στο χώρο τέχνης Ηχόδραση

Είδαμε και προτείνουμε: «Σλάντεκ» – Μια Ανατριχιαστική Κάθοδος στην Άβυσσο του Ολοκληρωτισμού στο ΠΛΥΦΑ

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Είδαμε και προτείνουμε: Αγία Ιωάννα (Ζαν Ντ' Αρκ) στο Θέατρο της Ημέρας