Οι αναμνήσεις της Ειμαρμένης



ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

 

ΣΕΙΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

 

 

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ

 

 

Οι αναμνήσεις της Ειμαρμένης

 

Μια φανταστική ιστορία για ένα πραγματικό μέλλον

 




«Στο βιβλίο αυτό δεν θα διαβάσετε προσωπικές μου απόψεις για τα γεγονότα του 2127. Παραθέτω αναλλοίωτο πρωτογενές υλικό προερχόμενο από επιλεγμένες καταγραφές μου, με χρονολογική σειρά.
Ονομάζομαι Κένεθ Μακγκρέγκορ και ήμουν μέχρι πρότινος υπουργός Πληροφοριών της Ευρωπαϊκής Αυτοκρατορίας. Αυτό είναι το βιβλίο μου».

Οι εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορούν το βιβλίο του Μιχάλη Ναυπλιώτη «Οι αναμνήσεις της Ειμαρμένης», ένα βιβλίο που καταφτάνει από ένα μέλλον, στο οποίο η Αμερική έχει καταστραφεί και η Ευρωπαϊκή Αυτοκρατορία κυβερνάται από τον Ηγεμόνα, απολύτως θωρακισμένη απέναντι στη Ρωσική Ομοσπονδία και το Ισλαμικό Κράτος. Όμως οι εντάσεις στο εσωτερικό της και οι ραδιουργίες των «εκλεκτών» δεν είναι τίποτα μπροστά στην κλιμάκωση, που θα οδηγήσει στην αποκάλυψη ενός μυστικού που απειλεί την ίδια την ύπαρξη του ανθρώπινου πολιτισμού.

Μια φανταστική ιστορία για ένα μέλλον που θα μπορούσε να είναι η κοντινή μας πραγματικότητα, ένα μυθιστόρημα με πρωτότυπη γραφή και εξαιρετική πλοκή, ενορχηστρωμένο με εκπληκτική μαεστρία. Τα σχέδια του Στέφανου Σαργιώτη και τα αντικείμενα που «συλλέγονται» και στη συνέχεια «καταναλώνονται» δημιουργούν μια αίσθηση video game που εντείνει το ενδιαφέρον του αναγνώστη για τη συνέχεια και την κορύφωση της αφήγησης.

*

Ο Μιχάλης Ναυπλιώτης γεννήθηκε το 1971 στο Μοσχάτο. Έχει σπουδάσει Φυσική και κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους στη Φιλοσοφία, το Περιβάλλον και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Το 1999 ίδρυσε ένα από τα πρώτα e-shops στην Ελλάδα και το 2003 την εταιρεία Game Development, με διεθνή παρουσία, που απέσπασε πολλά βραβεία καινοτομίας. Ο ίδιος έχει τιμηθεί ως «Νέος Επιχειρηματίας της Χρονιάς» στα βραβεία Κούρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας. Δραστηριοποιείται εθελοντικά ως μέντορας σε θερμοκοιτίδες νεοφυών επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί ως ερευνητής σε πανεπιστήμια, συντάκτης περιοδικού και εκπαιδευτής σε ιδιωτικά σχολεία και στο ΕΚΔΔ. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.


          ISBN 978-960-567-208-9
Σελίδες: 504
Τιμή: 20,00 €



Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Κυριάκος Καραΐσκος
ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 76, 106 80 ΑΘΗΝΑ,
ΤΗΛ.: 210-3808455, FAX: 210-3808445,
e-mail: info@diaplasibooks
www.diaplasibooks.gr




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Χατζηαποστόλου: "Μια ολόκληρη εποχή που εμπεριέχει όλες τις εποχές, ξεδιπλώνεται μέσα στη σκέψη του Μάνου Ελευθερίου, με τον ποιητή να παραμένει πάντα πιστός σε ό,τι θεωρεί ιερό".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»: Μια λαϊκή τελετουργία μνήμης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Ανθή Γουρουντή: "Η εποχή των αντιφάσεων, ο τόπος και χρόνος που ζούμε, κάνει το συγκεκριμένο έργο εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική ανάταση και την τάση του για εξέλιξη ακόμα και μέσα από τον θάνατο".