Νίκος Οικονομόπουλος // Βάλ' το Τέρμα // Νέο Single

Νίκος Οικονομόπουλος
«Βάλ’ το Τέρμα»
Νέο Single

cid:image001.jpg@01D51D73.B92BD600



Η νέα μεγάλη καλοκαιρινή επιτυχία του Νίκου Οικονομόπουλου

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ο καλλιτέχνης συνώνυμο της επιτυχίας, έρχεται με  το απόλυτο καλοκαιρινό hit «Βαλ’ το Τέρμα»!

Μετά τις σαρωτικές Νο1 επιτυχίες «Τώρα Τι Να Το Κάνω» και «Δυο Ζωές», ο κορυφαίος Νίκος Οικονομόπουλος παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο single του«Βάλ’ το Τέρμα» που ακούγεται μόνο… στο τέρμα!

Ο ύμνος του φετινού καλοκαιριού είναι εδώ και ξυπνάει μια πληθώρα θετικών και χαρούμενων συναισθημάτων από τις πρώτες κιόλας νότες του, τα ίδια συναισθήματα που γεννιούνται και χάρη στο γεμάτο φως, θάλασσα, ήλιο και διασκέδαση official video του τραγουδιού σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Πατήστε το play, δυναμώστε την ένταση και απολαύστε την ολοκαίνουργια καλοκαιρινή επιτυχία του Νίκου Οικονομόπουλου.

Μουσική: Χρήστος Δάντης, Natalia Dusso
Στίχοι: Νίκος Σαρρής

Κατεβάστε σε mp3/ wav :


official videoclip:
ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ 12 Ιουνίου 15:00
(το link θα είναι ενεργό από τις 15.00)

Το «Βάλ’ το Τέρμα» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

Βασίλειος Α. Κυβέλλος: : "Το όνειρο είναι το διαβατήριο για το πέρασμα του πρωταγωνιστή στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος του".

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Ζητείται Φωνή» της Άννας Σιμιτσοπούλου

«Το φτερωτό άλογο» του Ν. Καζαντζάκη στην παιδική σκηνή του θεάτρου Βεάκη | Θεατρ. Απόδοση: Άνδρη Θεοδότου - Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαΐτης

Διαβάσαμε και προτείνουμε: «Γράμμα του πελάγους» του Άγγελου Λαμέρα από την Άνεμος εκδοτική