Stand up comedy @ Ρότα Art Bar


Stand up comedy @ Ρότα Art Bar

Κέλλυ Ανυφαντή - Γιάννης Μπιλίρης - Γιώργος Ξυδιάς

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019




Η Κέλλυ, ο Γιάννης και ο Γιώργος μας δίνουν ραντεβού την Πέμπτη 27 Ιουνίου στις 21:30 στην σκηνή του Ρότα Art Bar και μας υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη γέλιο!

Τρεις νέοι κωμικοί σχολιάζουν την καθημερινότητά τους, τις δουλειές τους, τις σχέσεις γενικά και τις μεταξύ τους και απαντούν σε καυτά ερωτήματα όπως: «Πως είναι ο έγγαμος βίος;» «Δουλειά ή Α(ν)εργία;» «Γιατί όλοι κατεβαίνουν στον Σταθμό του Μετρό Αττική;» και άλλα πολλά σε μία παράσταση με τρελή διάθεση, αυτοσαρκασμούς, παρατηρήσεις και σάτιρα που δεν πρέπει να χάσετε!

Τα λένε και τα γράφουν: Κέλλυ Ανυφαντή, Γιάννης Μπιλίρης, Γιώργος Ξυδιάς

Ρότα Art Bar
Ώρα: 21.30
Διάρκεια:90’
Είσοδος (θεάματος): 5€
Θέσεις περιορισμένες - Κρατήσεις: 210 3801033
Διεύθυνση: Σόλωνος 124, Εξάρχεια – Αθήνα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

Βασίλειος Α. Κυβέλλος: : "Το όνειρο είναι το διαβατήριο για το πέρασμα του πρωταγωνιστή στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος του".

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Ζητείται Φωνή» της Άννας Σιμιτσοπούλου

«Το φτερωτό άλογο» του Ν. Καζαντζάκη στην παιδική σκηνή του θεάτρου Βεάκη | Θεατρ. Απόδοση: Άνδρη Θεοδότου - Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαΐτης

Διαβάσαμε και προτείνουμε: «Γράμμα του πελάγους» του Άγγελου Λαμέρα από την Άνεμος εκδοτική