O Δημήτρης Χριστοφορίδης στο Χυτήριο


Τις Τετάρτες 19 & 26 Ιουνίου στο ανοιχτό θέατρο "Χυτήριο"

Δημήτρης Χριστοφορίδης – Θα γίνει μαλακία
Μετά τις εξαιρετικά πετυχημένες δύο πρώτες stand up comedy δουλειές του, «Στα Βούτυρα» και «Lower με C», ένας από τους καλύτερους κωμικούς της χώρας, παρουσιάζει μια ώρα με το καινούργιο του υλικό και σας περιμένει για να μοιραστεί τις σκέψεις του πάνω στα camping, στον θυμό του, στους οδοντίατρους, στην αλλεργία στη γλουτένη και σε πολλά ακόμα, που πριν του συμβούν πάντα σκέφτεται «θα γίνει μαλακία» .
Σας περιμένουμε!
Ημερομηνία:Τετάρτες 19 & 26 Ιουνίου 2019
Τοποθεσία: Θέατρο Χυτήριο,Ιερά Οδός 44,Γκάζι | Μετρό: Κεραμικός
Είσοδος: 10 ευρώ γενική & 8 ευρώ προπώληση - μειωμένο
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2103412313
Ώρα έναρξης: 21:00

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".