Ατζέντα εκδηλώσεων από 29/05/2019 έως 9/06/2019


Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος σας προσκαλούν στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Εθνικού Κήπου, το Σάββατο 1 Ιουνίου, στις 11:30 πμ στην παρουσίαση του βιβλίου «Ο λύκος Ζαχαρίας ονειρεύεται τον ωκεανό» των Orianne Lallemand & Eleonore Thuillier. Οι μικροί μας φίλοι θα απολαύσουν το παραμύθι με συνοδεία κλασικής κιθάρας.
Μουσική - Αφήγηση: Αθηνά Παπαστεφάνου

Ώρες Παραστάσεων:
Πρώτη αφήγηση: 11:30 πμ
Δεύτερη αφήγηση: 13:30 μμ
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Για πληροφορίες καλέστε: 210 3236503, 210 7215019
 Δείτε την πρόσκληση ΕΔΩ

Η Ελένη Γερασιμίδου, η Γαλήνη Τσεβά, ο Μάκης Προβατάς και η Μανίνα Ζουμπουλάκη σας καλούν στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στη Στοά, (Α. Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι)
την Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 19.00
στην παρουσίαση του βιβλίου της Μανίνας Ζουμπουλάκη και της 82χρονης Μελίνας Μπίλια

ΤΟ [ΣΧΕΔΟΝ] ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΙΑΣ 82ΧΡΟΝΗΣ
Ελάτε να κουβεντιάσουμε, από τη θέση της όχι-και-τόσο- άγουρης ηλικίας μας, για τα «προσεχώς» της ζωής μας: την αισιόδοξη πλευρά του να μεγαλώνεις στη σύγχρονη Ελλάδα.

Αν δεν πιστεύετε ότι υπάρχει αισιόδοξη πλευρά, το πάνελ των ειδικών (Γερασιμίδου, Τσεβά, Προβατάς, Ζουμπουλάκη) θα σας βοηθήσει να δείτε αλλιώς το θέμα...

Τέλος, αν δεν πειστήκατε ακόμα, ελάτε για τη μοναδική Λόλα Γιαννοπούλου που θα τραγουδήσει με την υπέροχη φωνή της κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.

Δείτε την πρόσκληση ΕΔΩ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

Γιώργος Βαγγελάκης: "Για μένα η μοναξιά προσφέρει απλόχερα δύο μεγάλα δώρα, την απόσταση και τον χρόνο".

«Ρήγμα: Οι επτά ακατανίκητες δυνάμεις»

Βαρώτσου Τούλα: "Τα Διαμάντια της Αιωνιότητας να φέρουν την νέα γενιά αντιμέτωπη με την Ιστορία και με όσα σημάδεψαν μία δύσκολη κατοχική περίοδο για την ανθρωπότητα".

Έντυ Κιτάντζη: "Η υπέρβαση των ορίων μέσα στην ποιητική διαδικασία λυτρώνει από τη βάρβαρη βασανιστική πραγματικότητα, ελευθερώνοντας το πνεύμα".

Βαγγέλης Μανουβέλος: Έχω την αίσθηση ότι σήμερα φοβόμαστε περισσότερο την ευαλωτότητα, επικοινωνούμε αδιάκοπα, αλλά αποφεύγουμε να εκτεθούμε πραγματικά".