Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γυναίκα Θεά μετά τα σαράντα - Ένα διαφορετικό βιωματικό σεμινάριο


ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΑ μετά τα σαράντα
Bιωματικό σεμινάριο ~
Mια διαφορετική προσέγγιση έξω από τα κοινότυπα, για την ομορφιά και την ιερότητα της γυναικείας φύσης, κατά την περίοδο της μετάβασης στα χρόνια της Σοφίας.


ΓΥΝΑΙΚΑ. Μια ύπαρξη που περιέχει όλα τα Μυστήρια και ταΜυστικά της Φύσης. Μέσα της γεννιέται το σύμπαν. Το σώμα της συνδέεται με την Γη και την Σελήνη. «Η Σελήνη και η Γυναίκα το ίδιο. Και οι δύο θηλυκά, με κύκλους και δίνουν ζωή.». Η αρχαία σοφία συνέδεε τον κύκλο της γυναίκας με τις φάσεις της σελήνης και τις εποχές του χρόνου.

Οι κύκλοι στη ζωή μιας γυναίκας αντιπροσωπεύονται από την εποχή της εφηβείας, την εποχή της αναπαραγωγής και την εποχή της ωριμότητας. Κάθε μετάβαση από στάδιο σε στάδιο επιφέρει σημαντικές αλλαγές στο σώμα και στη ζωή της γυναίκας. Στο πρώτο σοκ έχει, στις περισσότερες των περιπτώσεων, την βοήθεια και τις συμβουλές της μητέρας της. Στο δεύτερο στάδιο της αναπαραγωγής η φύση αλλά και η προγονική καταγραφή στα κύτταρά της την βοηθάνε να ανταπεξέλθει. Και οι δύο προηγούμενες μεταβάσεις είναι πιο εύκολα αποδεκτές σε σχέση με την τρίτη φάση: αυτή της εποχής της ωριμότητας.

Τώρα σε αυτή τη φάση, η γυναίκα πρέπει να αποδεχτεί ότι το σώμα της μπορεί να χάσει το φυσικό του σφρίγος αλλά δεν θα χάσει το φυσικό του κάλλος. Τώρα, η γυναίκα πρέπει να δώσει όλη της την προσοχή και την ειλικρινή της αγάπη στο σώμα της και να πάρει τα μηνύματα που έχει να της δώσει.

Στο σεμινάριο αυτό:

Θα μιλήσουμε για τον τρίτο κύκλο της ζωής της Γυναίκας. 
Θα δούμε τι αλλαγές συμβαίνουν στο σώματην περίοδο αυτή
Γιατί συμβαίνουν
Πώς μπορεί μια γυναίκα να βοηθήσει το σώμα της με φυσικούς τρόπους να έχει μια ομαλή μετάβαση σε αυτή την περίοδο της ζωής της που χαρακτηρίζει η Σοφία;
- Θα θυμηθούμε ξανά την πραγματική μας φύση, σύμφωνα με τον ορισμό της Δημιουργίας και όχι σύμφωνα με τα σύγχρονα στερεότυπα.
- Θα θυμηθούμε ξανά την ιερότητα της γυναικείας μας φύσης η οποία δεν χάνεται με την πάροδο των χρόνων.
- Θα μάθουμε τρόπους να βοηθάμε το σώμα μας να περνάει ομαλά τις φάσεις μετάβασης και να χαίρεται την κάθε στιγμή της ζωής και τον έρωτα μέχρι τα βαθιά γεράματα.

... και είπα στο ΣΩΜΑ μου απαλά: "Θέλω να είμαι ΦΙΛΟΣ σου"
κι αυτό πήρε μια βαθιά ΑΝΑΠΝΟΗ και αποκρίθηκε:
"Περίμενα ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ για αυτό"

Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019, ώρα 6:00μ.μ.
GAZSYMPHONYSTUDIO, Αριστοφάνους 1, 3ος όρ., Πλ. Ψυρρή, (έξοδο Αθηνάς, Μετρό Μοναστηράκι)

Εισηγήτριες:
Μαριάννα Μάρκου(MariannaMarkouReikiHealing) δασκάλα ρέικι – κρυσταλλοθεραπεύτρια
Ευαγγελία Βασιλείου (IKIGAI), ενεργειακή θεραπεύτρια, μέλος του IARP (InternationalAssociationofReikiProfessionals)

Κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΩΡΟ 1 ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ

Σημαντικό:
·         Όλο το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε καθιστή θέση στο πάτωμα.
·         Να φοράτε άνετα ρούχα και να φέρετε μαζί σας στρωματάκι γιόγκα (αν δεν έχετε ενημερώστε μας για να φροντίσουμε να έχουμε εμείς)
·         Το υλικό του σεμιναρίου θα σταλεί σε όλες τις συμμετέχουσες σε ηλεκτρονική μορφή.

Διοργάνωση:
Ευαγγελία Βασιλείου, RMLight (IKIGAI, Αλεξ. Σούτσου 8, Αθήνα 10671)
Πληροφορίες – κρατήσεις:
Τ: 211 400 6204 – Κ: 6977062078

Εισιτήρια online:

Λίγα λόγια για την Μαριάννα:

Η Μαριάννα Μάρκου μαθητεύει στην τέχνη του Ρέικι και των Κρυστάλλων από το 2012. Μελέτησε Ιαπωνικές και Δυτικές τεχνικές Ουσούι Ρέικι, πήρε πιστοποίηση στην Κρυσταλλοθεραπεία από την Αμερικανική σχολή “Love and Light School”, έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια Κρυστάλλων, Διαλογισμών και Ομάδες προσωπικής εξέλιξης με Αγγελικές ενέργειες. Σήμερα, ενσωματώνει τη γνώση αυτή στη διδασκαλία της. Βοηθά ανθρώπους να βρουν το δρόμο τους, μέσω προσωπικών συνεδριών και σεμιναρίων Ρέικι, Αγγέλων & Κρυστάλλων. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944317796.Βρείτε την στο Facebook @Marianna Markou Reiki Healing

Λίγα λόγια για την Ευαγγελία:

Η Ευαγγελία γνώρισε το ρέικι μέσα από την πνευματική της αναζήτηση και ασχολείται με αυτό τα τελευταία 10 χρόνια. Είναι ενεργειακή θεραπεύτρια, δασκάλα ρέικι και μέλος του Διεθνούς ΣυλλόγουΕπαγγελματιών Ρέικι IARP (International Association of Reiki Professionals). Έχει εκπαιδευτεί και στη διδασκαλία ρέικι σε ΠΑΙΔΙΑ. Σήμερα έχει δημιουργήσει το IKIGAI(Αλεξ.Σούτσου 8, Κολωνάκι, Τ: 2114006204), έναν χώρο θεραπειών και σεμιναρίων με σκοπό την διάδοση της θεραπευτικής αυτής τεχνικής προς ώφελος όλων. Παράλληλα γράφει, δίνει σεμινάρια και ασχολείται με το θέατρο.Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977062078. Βρείτε την στο Facebook @Ikigai.Athens 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: «Rayman ούρλιαξε» στο Θέατρο Σφενδόνη

  Η θεατρική παράσταση "Rayman ούρλιαξε", σε σκηνοθεσία του Περικλή Μουστάκη, προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στο θεατή, ενώνοντας την υψηλής αισθητικής σκηνοθεσία με την πνευματική εμβάθυνση του περιεχομένου.  Η εξαιρετική ερμηνεία του Χάρη Φραγκούλη στον κεντρικό ρόλο του Rayman προσθέτει στοιχεία ευαισθησίας και συγκίνησης στην ανάπτυξη του χαρακτήρα και των θεμάτων που αναδεικνύονται. Η παράσταση αναδεικνύει με επιδεξιότητα την αμφιλεγόμενη σχέση μεταξύ της επιστήμης και της ανθρώπινης ψυχής, ενσωματώνοντας φιλοσοφικά ερωτήματα για τη φύση της πραγματικότητας και της ανθρώπινης ύπαρξης.  Η σκηνοθετική προσέγγιση διακρίνεται για την αρμονική σύνθεση του φυσικού και του μεταφυσικού, δημιουργώντας έναν μοναδικό και συναρπαστικό κόσμο που κεντρίζει το ενδιαφέρον του θεατή. Το θέατρο Σφενδόνη αποδεικνύεται ιδανικός χώρος για την παρουσίαση μιας τόσο πολυεπίπεδης και πρωτοποριακής παράστασης.  Με την ενθάρρυνση των θεατών να κρατήσουν ανοιχτό μυαλό και να εξερευ

Είδαμε και προτείνουμε: ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ

  Οι τέλειοι ξένοι Η παράσταση " Οι τέλειοι ξένοι" του Π. Τζενοβέζε, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πυρπασόπουλου & Πέτρου Λαγούτη προσφέρει μια συναρπαστική εξερεύνηση στην ανθρώπινη ψυχολογία και στις πολυσύνθετες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων στη σύγχρονη κοινωνία. Η απλή αλλά ενδιαφέρουσα πλοκή κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ η ιδέα του παιχνιδιού με τα κινητά τηλέφωνα δημιουργεί μια συναρπαστική δυναμική που αποκαλύπτει τα μυστικά και τις αλήθειες που κρύβουν οι χαρακτήρες. Οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι εξαιρετικές, με τη Μυρτώ Αλικάκη, τον Πέτρο Λαγούτη και το Δημήτρη Ξανθόπουλο να ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα και το συναισθηματικό βάθος των ερμηνειών τους. Η συνολική αίσθηση που προκαλείται είναι αυτή της πραγματικότητας και της ανθρωπιάς, καθώς ο καθένας από τους χαρακτήρες αποκαλύπτει τα δικά του προσωπικά τραύματα και αναζητά τη συγχώρεση και την αποδοχή. Η σκηνοθεσία είναι λιτή και αποτελεσματική, επικεντρώνοντας την προσοχή στις ερμηνείες και στην απε

Η Eλληνίδα συγγραφέας που ετοιμάζεται για το Hollywood

  "Το Βιβλίο Που Γράφεται Μόνο Του"   της   Κορίνας   Λυμνιούδη  ένα εκρηκτικό μείγμα   fantasy&   sci   fi, που αποκαλύπτει τα πλέον συναρπαστικά μυστικά στην καρδιά της Πνευματικής λογοτεχνίας, γράφτηκε μέσω “channeling” σε 49 ώρες συγγραφής και χτύπησε την πόρτα του Hollywood.  

300 παραστάσεις και συνεχίζεται η κωμωδία του Δημήτρη Καρατζιά & Μάνου Αντωνιάδη «ELIZADETH» στον Πολυχώρο VAULT / Έως και την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024)

  300 παραστάσεις και συνεχίζεται η κωμωδία   του Δημήτρη Καρατζιά και Μάνου Αντωνιάδη   « ELIZADETH »   κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15 & Κυριακές στις 18:15, έως και την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024) στον Πολυχώρο VAULT            300 παραστάσεις συμπληρώνει η θεότρελη κωμωδία του Δημήτρη Καρατζιά και Μάνου Αντωνιάδη , E LIZADETH (βραβείο Καλύτερης Κωμωδίας της Χρονιάς, Σκηνοθεσίας και Α’ Ανδρικού ρόλου στα βραβεία κοινού του All4fun) και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στον Πολυχώρο VAULT κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15 & Κυριακές στις 18:15, έως την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024) . Μια κωμωδία που ανατρέπει κάθε θεωρία για τον κόσμο του θεάτρου.  

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

Είδαμε και προτείνουμε: ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

  Θα σε δω στον παράδεισο ένα έργο τρυφερό-ρομαντικό- συγκινητικό-μεταφυσικό με ρυθμό, χιούμορ, κωμικές ατάκες, που από τις πρώτες του σκηνές κατακτάει τις καρδιές μας. Η Άννα Αδριανού, έμπειρη και ταλαντούχα όπως πάντα, στο ρόλο της ρόουζ, είναι η γυναίκα που είναι προσκολλημένη στο παρελθόν της, φαντάζεται, δεν μπορεί να ξεχάσει το μεγάλο της έρωτα, παρόλα αυτά η ίδια νοητά τον φέρνει πάντα στην καθημερινότητά της, του μιλάει και τον συναναστρέφεται! Ο Γιώργος Κοντοπόδης στο ρόλο του Ουαλς ως Φάντασμα φύλακας-άγγελος της ζωής τής, μας παραθέτει μία σπουδαία ερμηνεία, αρκετές φορές σαν αερικό, με χιούμορ συκίνηση και προβληματισμό. Το παζλ των ρόλων ολοκληρώνουν οι δύο νέοι ηθοποιοί γεμάτη ζωντάνια Δανάη Καλοπητα, που κάνει την πιστή βοηθό Αρλεν της Ρόουζ, όπου στο τέλος μας επιφυλάσσει μία έκπληξη και ο Νίκος Καραγιαννίδης στο ρόλο του νέου συγγραφέα Τζον, έχουν όλοι τους μία εντυπωσιακή χημεία που μας κρατούν καθηλωμένους καθόλη τη διάρκεια του έργου!! Η εντυπωσι