ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ GDPR


Η παρουσίαση του βιβλίου του ''ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ GDPR''
του Ειρηνικού Πλατή
θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28  Ιουνίου 2018, στις 19:30,
Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Δημήτρης Θεοδοσόπουλος  (Διευθυντής Cloud υπηρεσιών Microsoft Ελλάδα,Κύπρο και Μάλτα)
Μάρκος Φραγκουλόπουλος (Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Interamerican)
Ειρηνικός Πλατής (Συγγραφέας του βιβλίου, δικηγόρος, Διευθύνων Εταίρος στη δικηγορική εταιρία Πλατής - Αναστασιάδης, μέλος του διεθνούς δικτύου EY Law).

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Διευθυντής της σειράς ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - Δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".