“Dead line”


“Dead line”
Θεατρική Εταιρεία Replica 2017-2018
(ψυχολογικό δράμα)


Πέντε γυναίκες συναντιούνται μετά από δεκαπέντε χρόνια. Ένα τραπέζι στρωμένο, γεμάτο απορίες, παλιά λάθη, εφηβικές τρέλες. Πέντε διαφορετικές γυναίκες ξεθάβουν το παρελθόν. Μαθαίνουν καλύτερα η μία την άλλην. Ένα reunion γεμάτο ανατροπές και αποκαλύψεις, μέχρι την τελευταία ανάσα.
Κείμενο: Ανδρέας Αριστοτέλους
Σκηνοθεσία: Ιωάννης Κλειδέρης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Δήμητρα Μάρακα
Τρέιλερ – Φωτογραφία: Cerberus
Σκηνικά- Κοστούμια- Φωτισμοί: Replica

                                                        Παίζουν:
Κωνσταντίνα Βαρβαρήγου
Αδαμαντία Θεοφιλάκου
Βικτώρια Κολσουζιάν
Ασημένια Παπαδοπούλου
Σοφία Μελισσουργού
Γιάννης Τζίτζης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

Γιώργος Βαγγελάκης: "Για μένα η μοναξιά προσφέρει απλόχερα δύο μεγάλα δώρα, την απόσταση και τον χρόνο".

«Ρήγμα: Οι επτά ακατανίκητες δυνάμεις»

Βαρώτσου Τούλα: "Τα Διαμάντια της Αιωνιότητας να φέρουν την νέα γενιά αντιμέτωπη με την Ιστορία και με όσα σημάδεψαν μία δύσκολη κατοχική περίοδο για την ανθρωπότητα".

Έντυ Κιτάντζη: "Η υπέρβαση των ορίων μέσα στην ποιητική διαδικασία λυτρώνει από τη βάρβαρη βασανιστική πραγματικότητα, ελευθερώνοντας το πνεύμα".

Βαγγέλης Μανουβέλος: Έχω την αίσθηση ότι σήμερα φοβόμαστε περισσότερο την ευαλωτότητα, επικοινωνούμε αδιάκοπα, αλλά αποφεύγουμε να εκτεθούμε πραγματικά".