Νέο video clip: "Άλλες μέρες" από τη Φρόσω Στυλιανού


ΦΡΟΣΩ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

"Άλλες μέρες"


Ένα τραγούδι που δίνει φως και χρώμα στις μέρες μας, απέκτησε το ανάλογο video clip.

Οι «Άλλες μέρες» της Φρόσως Στυλιανού, δεν θα μπορούσαν παρά να μας μεταφέρουν και στην εικόνα τους σε μια γιορτή γεμάτη χαμόγελα και φρεσκάδα, στο video clip που μόλις κυκλοφόρησε.
Το τραγούδι είναι το ομότιτλο από το πρώτο προσωπικό album της δραστήριας τραγουδοποιού που έχει συνεργαστεί με τον Διονύση Σαββόπουλο, τον Μίλτο Πασχαλίδη, τον Μπάμπη Στόκα και τα τελευταία χρόνια με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Άλλωστε και φέτος συμμετέχει στο σχήμα της Ακτής Πειραιώς με τον Βασίλη και τους Λ. Μαχαιρίτσα, Δ. Σταρόβα και Γ. Ζουγανέλη.
Με σοβαρές κλασικές σπουδές στο ενεργητικό της, η Φρόσω Στυλιανού, η οποία υπογράφει τους στίχους, τη μουσική και τις ενορχηστρώσεις σε όλο το album, παρουσιάζει στις «Άλλες μέρες» ένα από τα πιο ρυθμικά και αισιόδοξα τραγούδια της εποχής.


Το video clip σκηνοθέτησε ο Αριστοτέλης Παπακωνσταντίνου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: "Το βιβλίο της ανησυχίας-Ημερολόγιο αποχαιρετισμού" στο Θέατρο Αργώ

Κάτια Ποθητού: "Είναι φανερό πως το στοιχείο της μνήμης επηρεάζεται από φόβους, επιθυμίες και τραυματικές εμπειρίες".

Είδαμε και προτείνουμε: «Σονάτα του Κρόιτζερ» του Λέοντος Τολστόι, στο χώρο τέχνης Ηχόδραση

Είδαμε και προτείνουμε: «Σλάντεκ» – Μια Ανατριχιαστική Κάθοδος στην Άβυσσο του Ολοκληρωτισμού στο ΠΛΥΦΑ

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Είδαμε και προτείνουμε: Αγία Ιωάννα (Ζαν Ντ' Αρκ) στο Θέατρο της Ημέρας