ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ ΙΙ Σταυρός του Νότου Plus II Aπό το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο για 5 παραστάσεις ΙΙ Μαζί της ο Σωτήρης Μπαλλάς


20 χρόνια Σταυρός Του Νότου. Και συνεχίζουμε!
Ο εμβληματικός χώρος της Αθήνας στον οποίο άφησαν το στίγμα τους οι σημαντικότεροι καλλιτέχνες της έντεχνης και ροκ σκηνής, καταθέτοντας την ενέργεια και το ταλέντο τους, υποδέχεται και φέτος το πιο ανήσυχο και δυναμικό κοινό της πόλης. 20 χρόνια live και πλήθος κόσμου που φτάνει στο αγαπημένο στέκι της Φραντζή για να δει ζωντανά τους καλλιτέχνες με τη μουσική και τους στίχους των οποίων μεγάλωσε. Μια νέα σεζόν ξεκινά δυνατά με τις καλύτερες παραστάσεις και φέτος να παρουσιάζονται στις 3 σκηνές του.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ

Από το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο
για 5 παραστάσεις
Σταυρός του Νότου Plus


Συμμετέχει ο Σωτήρης Μπαλλάς


Η Φωτεινή Βελεσιώτου επιστρέφει στο αγαπημένο της στέκι στην Αθήνα, το Σταυρό του Νότου, για 5 μόνο εμφανίσεις, με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέες μουσικές αναζητήσεις.
Εκτός απο τα αγαπημένα «Μέλισσες», «Διόδια», «Στάχτη», φέρνει στο προσκήνιο τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας, τα οποία έχουν αδικηθεί, όπως το «Τι ξέρεις για τα όνειρα», οι «Φόνισσες» και άλλα.
 Στο δεύτερο μέρος της παράστασης δίνει έμφαση στο λαϊκό ρεπερτόριο με τραγούδια σπούδαιων συνθετών όπως ο Άκης Πάνου, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Ζαμπέτας και πολλοί άλλοι.
Δίπλα της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής, Σωτήρης Μπαλλάς, ο οποίος ήδη προετοιμάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και με τις ερμηνείες του εκφράζει ολοκληρωμένα τον επίκαιρο λόγο των ποιητών στην ελληνική μουσική.
Μαζί της, σταθεροί συνταξιδιώτες τα τελευταία χρόνια, ο Νίκος Παπαναστασίου στην ενορχήστρωση, το πιάνο και το ακορντεόν, ο Γιώργος Καραμφίλλης στο μπουζούκι, τον τζουρά και τον μπαγλαμά, ο Διονύσης Μακρής στο κοντραμπάσο και στα τύμπανα ο Θωμάς Κωστούλας.


210 9226975
Official site
Facebook
Instagram

ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ
Σάββατο 9 Δεκεμβρίου για 5 παραστάσεις
Σταυρό του Νότου Plus
Μαζί της ο Σωτήρης Μπαλλάς


Ώρα Έναρξης: 22.30
Είσοδος: 13€ (με μπύρα ή κρασί)

Photo Credits: Mαριλένα Αναστασιάδου

Παραγωγή
ImaginΑrt

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημήτρης Καλπογιαννάκης: "Το γεγονός πως ‘’άνοιξα’’ τα εσώψυχά μου και όπως γράφω στον πρόλογο "εκτίθεμαι’’ στα μάτια των αναγνωστών ήταν η πρόκληση και ο προβληματισμός προς τον εαυτό μου".