"Είχα κάποτε μια αγάπη" από τη Σοφία Παπάζογλου


«Είχα κάποτε μια αγάπη»
από τη Σοφία Παπάζογλου


Η Σοφία Παπάζογλου ύστερα από τις πολύ σημαντικές συναυλίες της στο εξωτερικό (στο Βέλγιο στο πλαίσιο του φεστιβάλ "12 ώρες για την Ελλάδα" με τους ΤΑΚΙΜ και Παντελή Θαλασσινό και στην Αλβανία με την "Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης" και τον Κώστα Μακεδόνα ως καλεσμένοι της Αρχιεπισκοπής Τιράνων) συνεχίζει τις εμφανίσεις της στις "Μουσικές Διαδρομές" (Πατησίων και Καλλιφρονά) παρουσιάζοντας επιλογές από το καλό λαϊκό, ρεμπέτικο και παραδοσιακό τραγούδι αλλά και τραγούδια από την τελευταία της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Στου ονείρου τις στροφές»!

Ύστερα από το τραγούδι «Μια ματιά σου είδα» που λειτούργησε ως προπομπός του cd, αλλά και το τραγούδι – έκπληξη, ένα εκπληκτικό βαλς,
ντουέτο με τον
Παντελή Θαλασσινό, με τίτλο «Χόρεψε» που κέρδισε τις καρδιές των ακροατών, ήρθε η σειρά να σας παρουσιάσουμε το τραγούδι "Είχα κάποτε μια αγάπη". Μια υπέροχη ρυθμική μπαλάντα σε μουσική του Παναγιώτη Στεργίου και στίχους του Δημήτρη Τσάφα σε ενορχήστρωση του Αντώνη Γούναρη.

Καλή σας ακρόαση!

Video


Download link σε μορφή wav
https://we.tl/VezyIUVcZE

Υπεύθυνος επικοινωνίας για τη Σοφία Παπάζογλου: Αλέξανδρος Καραμαλίκης 6946492740 akaramalikis@gmail.com


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: "Το βιβλίο της ανησυχίας-Ημερολόγιο αποχαιρετισμού" στο Θέατρο Αργώ

Κάτια Ποθητού: "Είναι φανερό πως το στοιχείο της μνήμης επηρεάζεται από φόβους, επιθυμίες και τραυματικές εμπειρίες".

Είδαμε και προτείνουμε: «Σονάτα του Κρόιτζερ» του Λέοντος Τολστόι, στο χώρο τέχνης Ηχόδραση

Είδαμε και προτείνουμε: «Σλάντεκ» – Μια Ανατριχιαστική Κάθοδος στην Άβυσσο του Ολοκληρωτισμού στο ΠΛΥΦΑ

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Είδαμε και προτείνουμε: Αγία Ιωάννα (Ζαν Ντ' Αρκ) στο Θέατρο της Ημέρας