HALF NOTE | ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ: «Eφ' όλης της ύλης» | 10 - 14 Φεβρουαρίου


ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ
«Eφ' όλης της ύλης»

Παρασκευή 10 έως Τρίτη 14 Φεβρουαρίου

Ο διεθνούς φήμης πιανίστας και συνθέτης Στέφανος Κορκολής επιστρέφει στη σκηνή του Half Note για μια σειρά νέων παραστάσεων που φέρουν τον τίτλο «Εφ’ όλης της ύλης». Για πέντε μόνο βραδιές, από Παρασκευή 10 έως Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, ο Στέφανος Κορκολής έρχεται να μας ταξιδέψει στο μουσικό του σύμπαν με δικά του έργα, από τις πρώτες μουσικές του συνθέσεις και τα ορχηστρικά του, υπέροχα τραγούδια που ο ίδιος μας έκανε να αγαπήσουμε ως ερμηνευτής, αλλά και διασκευές κλασικών τραγουδιών που ο ίδιος έχει αγαπήσει σαν να είναι δικά του. Μαζί του η εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη.


Η παράσταση «Εφ’ όλης της ύλης» δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια  συναρπαστική μουσική αναδρομή στην καριέρα του διακεκριμένου πιανίστα και συνθέτη που ποτέ δεν επαναπαύτηκε στις δάφνες του. Μια παράσταση που ενώνει το χθες με το σήμερα, περνάει από το ξένο ρεπερτόριο με απρόβλεπτες διασκευές και αναδεικνύει ότι η μουσική είναι μία - αυτό ακριβώς που υποστηρίζει με πάθος ο Στέφανος Κορκολής. Έχοντας ως αιχμή του μουσικού του δόρατος το τραγούδι «Θες», το οποίο έγινε τεράστια επιτυχία έντεκα χρόνια μετά την μαγική ερμηνεία του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου, ο Στέφανος Κορκολής μας καλεί να γίνουμε όλοι μια παρέα και να γυρίσουμε πίσω το χρόνο, χαρίζοντάς μας ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με άκρως ανεβαστική διάθεση.

Ένα πολύχρωμο μουσικό ταξίδι πέρα από σύνορα και ετικέτες.

Ερμηνεία τραγουδιών: Σοφία Μανουσάκη
Σαξόφωνο – φλάουτο: Βασίλης Δεφίγγος
Κιθάρες – φωνή: Κωστής Πυρένης


HALF NOTE JAZZ CLUB
Τριβωνιανού 17, Μετς

Ώρα έναρξης: Παρ. & Σαβ.: 22.30, Κυρ., Δευτ., Τρ.: 21.30
Είσοδος: 15 ευρώ (μπαρ), 20 ευρώ (Β’ Ζώνη), 25 ευρώ (Α’ Ζώνη)

*** την Δευτέρα 13/2 έκπτωση 5 ευρώ σε όλες τις ζώνες για
κατόχους κάρτας ανεργίας και φοιτητές

Προπώληση: www.viva.gr,Public, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt,
Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 9213310

www.halfnote.gr
www.facebook.com/halfnote.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χαριτίνη Ξύδη: "Ο χρόνος είναι η αιώνια πάλη των αντιθέτων και ταυτοχρόνως η ισορροπία τους".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική

Νίκος Παπαδόπουλος: "Στις συνθέσεις μου αξιοποιώ τους λαϊκούς δρόμους και τους παραδοσιακούς ρυθμούς, εντάσσοντάς τους ενίοτε σε μια σύγχρονη παρουσίαση".

Βασιλική Χρυσοστομίδου: "Η αυξανόμενη φτωχοποίηση των ανθρώπων σε συνδυασμό με την έκπτωση αρχών και αξιών, τους εξοικειώνει με τη φρίκη και τον θάνατο".

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ || Ο Στέφανος Κυριακίδης επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ύστερα από 52 χρόνια

Μαίρη Κλαμπούρα: "Πάντα είχα μια έντονη ροπή προς το σκοτάδι, όχι σαν άνθρωπος αλλά σαν καλλιτέχνης".