💬 Meet the Author | Συνέντευξη με τον Χρήστο Κουλαξίζη 📺

 

Την Κυριακή 26/04, ο εκδότης, συγγραφέας και μουσικός Χρήστος Κουλαξίζης συνομίλησε ζωντανά με την Ελένη Ζερβοπούλου από το blog Books & Freckles και για τη στήλη Meet the Author, για σχεδόν δύο ολόκληρες ώρες! 

Μίλησαν για τα βιβλία του Χρήστου, για τις Ανεξάρτητες Εκδόσεις Γλαρόλυκοι, για παθογένειες της λογοτεχνικής κοινότητας, για σχέσεις, για τρέχοντα κοινωνικά φαινόμενα και για... διατροφή! 

Μία συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης που αξίζει την προσοχή και τον χρόνο σας!

Βιβλία του Χρήστου Κουλαξίζη

Ιστορίες από τη λύπη

Ποιήματα Θανάτου

Λάκυ το αδεσποτάκι

Ο κυρ-Φώτης

Τα μπλουζάκια της συνέντευξης

Unisex T-Shirt Ψυχοσωματικά

Unisex T-Shirt Θα ανατέλλω

Σας στέλνουμε ψηφιακή αγάπη! 🥰

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

Βασίλειος Α. Κυβέλλος: : "Το όνειρο είναι το διαβατήριο για το πέρασμα του πρωταγωνιστή στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος του".

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Ζητείται Φωνή» της Άννας Σιμιτσοπούλου

«Το φτερωτό άλογο» του Ν. Καζαντζάκη στην παιδική σκηνή του θεάτρου Βεάκη | Θεατρ. Απόδοση: Άνδρη Θεοδότου - Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαΐτης

Διαβάσαμε και προτείνουμε: «Γράμμα του πελάγους» του Άγγελου Λαμέρα από την Άνεμος εκδοτική