«The Mr and Mrs Bubble Show» Μια μαγική εμπειρία γεμάτη σαπουνόφουσκες!

 

«The Mr and Mrs Bubble Show»

Μια μαγική εμπειρία γεμάτη σαπουνόφουσκες!

Πρεμιέρα  Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 17:30

ΡΕΚΤΙΦΙΕ

 

  


 

Οι Mr and Mrs Bubble έρχονται για να μας πάρουν μαζί τους σε ένα ταξίδι γεμάτο φαντασία, χρώματα και σαπουνόφουσκες! Πριν συνεχίσουν την περιπλάνησή τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κάνουν μια μικρή στάση στο ΡΕΚΤΙΦΙΕ, για λίγες μόνο παραστάσεις.



Ερχόμενοι από τον περιπλανώμενο πλανήτη «Φυσαλίδα», οι Mr and Mrs Bubble μας θυμίζουν πόσο όμορφο είναι να ζεις το εδώ και τώρα, όπως μια μπουρμπουλήθρα που λάμπει στον αέρα.

Στο Bubble Show, μικροί και μεγάλοι μπαίνουν σε έναν ονειρικό κόσμο όπου όλα μεταμορφώνονται. Οι θεατές γίνονται συν-δημιουργοί ενός φευγαλέου κόσμου φτιαγμένου από αγάπη, νερό και σαπούνι.

Με χειροποίητα εργαλεία και απρόσμενα αντικείμενα της καθημερινότητας, δημιουργούνται μικρές, μεσαίες και τεράστιες σαπουνόφουσκες που πετούν και ταξιδεύουν. Στο τέλος, όλοι μπορούν να μπουν μέσα σε μια τεράστια φούσκα!

Συντελεστές:

Σύλληψη ιδέας - Δημιουργία: Mr and Mrs Bubble
Παραγωγή: Πολύ-δραστική Ομάδα Τέχνης - Fabrica Athens
Ερμηνεία: Mr and Mrs Bubble (Φάνης Κατέχος και Τζοβάννα Μιχαλιάδη Σάρτι)

Επικοινωνία: Γιώτα Δημητριάδη

Πληροφορίες Παράστασης:

Κάθε Σάββατο: 28/2 – 28/3

Διάρκεια: 45–60 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Εισιτήρια:

Early bird έως 27/2 8€ / άτομο

Από 28/2: 10€ / άτομο, 8€ για ομαδικές κρατήσεις (3+ άτομα)
Πληροφορίες:

Εισιτήρια: The Mr and Mrs Bubble Show Παράσταση με Σαπουνόφουσκες :: TicketServices.gr

ΡΕΚΤΙΦΙΕ – Κέντρο Έρευνας Μεικτών Παραστατικών Τεχνών
Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 119, Αθήνα
 5 λεπτά από το Μετρό Κεραμεικού

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κάτια Ποθητού: "Είναι φανερό πως το στοιχείο της μνήμης επηρεάζεται από φόβους, επιθυμίες και τραυματικές εμπειρίες".

Μαρία Σιούτα: "Επέλεξα την ηρεμία γιατί ήθελα να αποτυπώσω τη ζωή όπως πραγματικά κυλούσε τότε, με απλότητα, πίστη και αίσθηση συνέχειας χωρίς την επίγνωση του επερχόμενου τέλους".

«Ο Κος Ζυλ» σε κείμενο & σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου στο Θέατρο Πόρτα, από 27/2

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Μαργαρίτα Τριανταφυλλίδου: "Το μήνυμα που θέλω να περάσω , είναι ότι όλα θέλουν τον χρόνο τους, όλα κάνουν ένα κύκλο, έτσι και τα συναισθήματα, θέλουν χρόνο μέσα μας".

Είδαμε και προτείνουμε: " Ένα κουκλόσπιτο" του Χένρι Ίψεν στη σκηνή Μπέκετ