ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ | Stand Up Comedy - Γιώργος Καραμανλής | Κάθε Τετάρτη στο Θέατρο Αλκμήνη

 


 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

STAND UP COMEDY

ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΟΝ

ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

Ο Γιώργος Καραμανλής παρουσιάζει για 2η χρονιά στο Θεατρο Αλκμήνη, τον Stand Up Comedy μονόλογο Ήρθε η ώρα του Καραμανλή - Χωρίς Μέσον. Η πιο αγαπημένη παράσταση της δεκαετίας, για εκείνον.

 

Κάθε Τετάρτη από 9 Οκτωβρίου έως 27 Νοεμβρίου στις 21:30

Θέατρο Αλκμήνη (ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός)

+ Opening Acts & Special Guests TBA

Τα θέματα της παράστασης είναι πολλά και διάφορα, όπως και τα δικά μου. Γάτες, Ψυχαναγκασμοί, Διακοπές, Κάμπινγκ, Περίεργα ραντεβού, Άγχος, Αλκοόλ, Σεξ, Μοναξιά, Νεύρα, Ενοχλητικοί ήχοι, Άκυρες έρευνες, κ.α. Όταν το συναίσθημα συναντά τη μαγεία όλα είναι πιθανά.

 

Μετά από 7 χρόνια ενασχόλησης με το σταντ απ διάλεξα τα καλύτερα αστεία από την μεγαλειώδη πορεία μου και σας τα σερβίρω στο Θέατρο Αλκμήνη. Είναι μπαρουτοκαπνισμένα και κοσμογυρισμένα σε όλη την Ελλάδα σε μπαρ, θέατρα, αυλές, ταράτσες, υπόγεια, μεζεδοπωλεία, φεστιβάλ, κάμπινγκ, παγκάκια. Ήρθε η ώρα να τα απολαύσετε κι εσείς!

 

Μία παράσταση stand up comedy που τα έχει όλα και σίγουρα πιάνει όλες τις ηλικίες. Σύντομα αστεία, παρατηρήσεις της καθημερινότητας, προσωπικές ιστορίες, αυτοσχεδιασμούς. Τρελό κέφι.


Έχω συμμετάσχει στο Mic Drop Comedy Club, στο Bob Theater Festival, στο Athens Comedy Festival, στο Athens English Comedy Club, στο Λοσάντζελε Comedy Club, κ.α. και έχω κάνει αμέτρητα Stand Up Comedy Tour σε όλη την Ελλάδα. Κάποια στιγμή πρέπει να τα μετρήσω.

 

Σημείωση: Δεν πειράζουμε προσβλητικά το κοινό, δεν ενοχλούμε κανέναν θεατή και δε βγάζουμε γέλιο εις βάρος κανενός. Το κοινό είναι ασφαλές.

 

Γιώργος Καραμανλής: Instagram || Facebook || X (Twitter) || YouTube || TikTok

 

 

STAND UP COMEDY “ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΟΝ)”

 

Κάθε Τετάρτη -  9, 16, 23, 30 Οκτωβρίου & 6, 13, 20 & 27 Νοεμβρίου

Ώρα Έναρξης: 21:30

 

Θέατρο Αλκμήνη

Αλκμήνης 8-12, Πετράλωνα, Αθήνα 118 54

(ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός, ΗΣΑΠ Πετράλωνα, Θησείο)

Διάρκεια Παράστασης: 80’

 

Εισιτήρια:

7€ (Μειωμένο), 8€ (Κανονικό), 10€ στο ταμείο

Προσφορές - EARLY BIRD 5€

Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.more.com/theater/xoris-meson-stand-up-comedy/

Φυσικά σημεία προπώλησης: Public, Wind, MediaMarkt, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Yoleni’s
Τηλεφωνικά: 11876
App viva.gr

Τηλ. Κρατήσεων Θεάτρου Αλκμήνη: 21 0342 8650

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".