ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ | «ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ» |ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΡΑΣΤΕΒ | ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

«ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ» |ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΡΑΣΤΕΒ | ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ

 

Την Παρασκευή 17 Μαΐου , στις 20:30 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι εκδόσεις Υδροπλάνο, διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Κράστεβ, με τίτλο «Με πολλή αγάπη».

 


Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Παρμενίδης  Ιωάννης Μπούσιου , πολιτισμολόγος 

Παναγιώτης Κουφάκης , Νομικός Σύμβουλος Αρχιεπισκοπης Ιεροσολύμων 

Γεωργία Παναγιωτάκη , Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια 

Βόις Θεοδώρα Ράπο ,Life Coach, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης

Μαρία Κουτσαβίτη ,Ψυχολόγος BSc, Executive Life Coach

Θανάσης Κατερινόπουλος,Ταξίαρχος εν Αποστρατεία Πιστοποιημένος Διαπραγματευτής στη Διαχείριση Κρίσεων 

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι YouTube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το βιβλίο "Με πολλή αγάπη" αποτελεί έναν συναρπαστικό οδηγό στο μονοπάτι της αγάπης, μέσα από πέντε βασικές ενότητες: Έρωτας, Χωρισμός, Αγάπη, Όνειρα, και Ζωής Μαθήματα. Κάθε ενότητα εξερευνά διαφορετικές διαστάσεις της αγάπης, προσφέροντας πλούσια προβληματισμούς, συγκινησιακές αφηγήσεις και πολύτιμα διδάγματα.

Στην ενότητα "Έρωτας", ο συγγραφέας περιγράφει τον κεραυνοβόλο έρωτα, την έντονη συναισθηματική έλξη και την ευφορία των πρώτων στιγμών. Μέσα από γλαφυρές περιγραφές και βαθιά ανθρώπινες ιστορίες, μας καλεί να ανακαλύψουμε την αληθινή ουσία του έρωτα, πέρα από την επιφανειακή ενθουσιώδη εντύπωση.

Η ενότητα "Χωρισμός" μεταφέρει τον αναγνώστη στην πικρή πραγματικότητα της απώλειας και της απομάκρυνσης. Αναδεικνύει τις προκλήσεις του να αφήσεις πίσω μια αγαπημένη ύπαρξη και τις διαδικασίες που οδηγούν στην αυτογνωσία και την θεραπεία.

Στην τρίτη ενότητα, "Αγάπη", το βιβλίο εξερευνά την πιο βαθιά, αλτρουιστική και ώριμη μορφή της αγάπης. Μέσω ανεκτίμητων μαθημάτων ζωής, ο συγγραφέας διδάσκει πώς να αγαπάμε με αληθινότητα, σεβασμό και κατανόηση, ξεπερνώντας τα εγωιστικά μας θέλω.

"Όνειρα" είναι η ενότητα που μας προτρέπει να εναρμονιστούμε με τις πραγματικές επιθυμίες της καρδιάς μας και να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας με πάθος. Περιέχει ιστορίες ανθρώπων που βρήκαν την αγάπη στην προσωπική τους ανάπτυξη και στην υλοποίηση των ονείρων τους.

Τέλος, η ενότητα "Ζωής Μαθήματα" αποτελεί την κορύφωση του βιβλίου, συνθέτοντας όλες τις προηγούμενες εμπειρίες σε ένα ολοκληρωμένο μάθημα ζωής. Εδώ, ο αναγνώστης μαθαίνει την αξία της αυτοανακάλυψης, της αποδοχής και της ανθρωπιάς μέσα από τις προκλήσεις και τις χαρές της αγάπης.

"Με πολλή αγάπη" είναι ένα βιβλίο που αγγίζει την καρδιά και την ψυχή, μας καλεί να αναστοχαστούμε τις διάφορες μορφές της αγάπης και μας δίνει το κουράγιο να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της ζωής με ανοιχτή καρδιά και αισιοδοξία.

 

 

Λίγα λόγια για το συγγραφέα

"Γεννήθηκε κάποια στιγμή του 1999 και έκτοτε έχει δοκιμάσει πολλές γεύσεις από αυτή τη ζωή. Την πιο γλυκιά από όλες του την αφήνει πάντα αυτή του ταξιδιου της ζωής και του Υπέρτατου Φωτός που κυριαρχεί Ψηλά. Αν το γνωρίσεις από κοντά θα δεις μία ψυχή που δεν κάθεται σε ησυχία. Λίγο από εδώ, λίγο από εκεί θα τον βλέπεις να ασχολείται με τόσα και τόσα πράγματα. Η ενασχόληση με την συγγραφή είναι ένα από τα κομμάτια της προσωπικότητας του, τα υπόλοιπα ίσως θα ανακαλύψετε σε αυτό το βιβλίο…" 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ιωάννα Καράνταλη: "Ο τίτλος «Είμαι ό,τι θυμάμαι» υπογραμμίζει την κεντρική σημασία της μνήμης στην ανθρώπινη ταυτότητα, καθώς οι αναμνήσεις σχηματίζουν το πώς αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τον κόσμο".